0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

SSağ bacağım ağrıyor diye bir yıl arayla farklı şehirlerde cektirdiğim Mr 1.de baya sorun çıktı 2? Ye Dr bişey yok dedi yoksa niye ağrıyor çok etkiliyor hayatımı bu ağrı yaa

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(1,369 puan) tarafından

Bende ağrı yaşıyorum her ikisinde de var mr çekildi 6 tüp kan aldılar sonuçlarını bekliyorum ben romatolojiye gittim 

tarafından

Ben ortopediye gittim canım teki beni bu hale getiriyo sana seni diş inemiyorum canım g ecmiş olsun komple bacağın mı ağrıyor senin benim komple ama en fazla diz etrafımda baldırda topuğuna kadar neden o bölüme gittin sen 

tarafından

Direkt o bölümden randevu alınamıyor nasıl yaptın canım

(1,259 puan) tarafından

Ramotolojiye nasıl gidiyorsun canim

(1,369 puan) tarafından

Dizden aşağısı ağrıyor 

Hastanedeki aile hekimine gittim durumu anlattım romatolojiye yeşil alan açılmasını istiyorum dedim onlar yönlendirdi 

(1,259 puan) tarafından

Benimde ağrıyor bende gideceğim öyle soylim

-Reklam-
0 oy
(4,187 puan) tarafından

25 yil annen de diz ağrısı cekti 25 yil İstanbul'daki butun hastanelere gittik  megerse kalca kemiği curuyormus 25 yil sonra bir doktor farketti platin takıldı 

tarafından

Benim birden oluştu yani 2 3 yıl oluyıf bi yerde calışırken dizimi çok hor kullandım diz üstü çok iş yaptım orda nolduysa oldu :(( keşke kuş kadar olsa aprı olmasa iş yapasım gelmiyor eb işi böyle olunca

(4,187 puan) tarafından

Nerede yaşıyorsunuz size çok iyi bir doktor öneririm 

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım 

Benim sol kalçadan aşağısı komple ağrıyor yeri geliyor merdiven çıkamıyorum sürekli bir uyuşma iğne batma hissi oluyor sağ ayağımda dizden aşağısı sürekli ağrıyor uyuşuyor defalarca ne röntgen çekildi çeşit çeşit doktora gittim yok hiç bir neden bulunmuyor ağrılar için öylece çektiğimle kalıyorum valla çok zor 

0 oy
(6,926 puan) tarafından

Kullanmış olduğun ilaçlar varmı ya da bir hastalık filan 

0 oy
tarafından

Vaktinde ağır bir travma aldın mı bacaktan diz kapağından vs. ? 

Menisküs sivi eksikliği gibi bi durum yok genel durum iyi görünüyor ve doğal sınırlarda görünüm.  Daha çok travmaktik ezilme yırtılma gibi bisey sanki dr daha iyi bilir ama acaba lomber mr da bakıldı mi ? Fıtık başlangıcı da olabilir sonuçta bi gebelik yada kilo veya anni bi hareket dahi hiç yoktan bi fıtık davetcisidir.  Güzel Bi şehir hastanesi öneririm sıfırdan gidip baktırmak daha sağlıklı olur .  Tanımsız ağrı demiş resmen hızlı karar vermek nekadar doğru? Bilemedim.  

Fıtık ve baslangic8 da yanma ağrı kitlenmelere batmalarq sebep olur.  Bel fıtığı için fiziksel testi geçmiş olsan dahi olmadığı herzamn için söylenemez 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy
2 cevap 80 göst.
22 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bist (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 388 göst.
16 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 420 göst.
22 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,542 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,897 soru

24,022,697 cevap

328,298 kullanıcı

...