Herkese günaydınnnnn, ben her zamanki gibi uykulu ve pozitif başladım evrene böyle enerji gönderiyorum ama evren tam tersini anlıyo o ayrı😁 Bugün inşallah mutluluktan ağlarsınız, sofralarımız bereketli evimiz huzurlu, çocuklarımız biraz uslu olsun amiiinnn 😁🤗
Çok günaydın 🥰 evet lütfen öyle olsun ve lütfen bugün mutluluktan havalara uçalım özellikle ben😃 doğum günüm de bugün 😍🤣
Yaaaaa doğum günün kutlu olsuuuuun, nice nice musmutlu yılların, her zaman yanında sevgiyle bakan gözlerin bol olsun iyiki doğdun güzel anneeeee ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Duan kabul oldu valla 😍 bu yorumla çok çok mutlu bir gün oluyor bile benim için ♥️ çok teşekkür ederim canım çokça amin 🌸🤍
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ne güzel dua etmişsin canım Rabbim sana kat kat fazlasını versinn😘 hastanedeyim sinirlerimi oynatıyorlar bana bir sabır hatta bin 😂
Sanada bolca sabır dinliyorum 😁Hayırdır geçmiş olsun
Teşekkür ederim şükür önemli bir şey değilmiş Usg verdi tee 24 marta iyi ki önemli bir şey değilmiş yoksa psikolojikmen hasta moduna girerdim usg gelene kadar 😂
24 mart mı doğru diyosun 😁
Aminn aminnn 🤲
Günaydın 🌞
Günaydınnnnnnn 🥰
Günaydın efendim günaydın aminnn gece 5 den sonra yatabilen ben bu enerjikliğe güldü 🤣
11 aylık daha yeni patlamaya başladılar🙈
Calgel iyi gelmişti, bide dolaba havuç salatalık koyuyodum kemirmesi için, arada hafif ateşte parol veriyodum. bize bile zor bebişler ne yapsın
Öyle öyle aylardır çekiyor patlayamamıştı bir türlü çok şükür sonunda patlatabildi de rahatlar inşallah çıktığında calpol var bende onu veriyorum 2 3 gündür rahatlıyor uyuyor o şekilde yoksa mümkün değil hep ağlayarak uyanıyor
Kıyamam kuzuya, çabucak atlatır inci gibi dişleri olur inşallah ❤️
İnşallah çok teşekkür ederiizz ❤
Güne gözüme hastanede actimmm
Yolda araba bozuldu yarim saatte fazla yürüdüm hiç enerjik degilim
Gecmis olsun yine kalp çarpıntısı mı
Dün doktor yine kan. İstedi ama sabahın 8inde neden kan alınır anlam veremiyorum özellikle sabah 8e vurguluyorlar eee 8 de gitmek için 6 45 gibi çıktım bünyem alışık değil erken gitmeye
Gece açlığı sonrası, sabah ki alınan kan,vücuttaki degerler hakkında daha dogru bilgiyi verir bu nedenle seni birazcık yormuşlar 😁 inşallah güzel sonuçlar alır sağlığına kavuşursun ❤️
Geçen haftada aldılar o zaman alsalardı ne diye yine getirtiyorlar
Allah razı olsjn insallah canım
Amin amin amin güzel haberler gelir inşallah
İnşaaaaaallaah ❤️❤️❤️❤️
Amin amin ecmain 🤲🌷🤭
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
aminn inşallah
❤️❤️
Günaydınnnnn
Amin inşallah cümlemizin galiba ben karın ve bel ağrısından agliyacam
Yaaa bu ağlamayi kabul etmiyoruz 😁 sıcak tut kendini canım geçmiş olsun
Geceden su torbasi yatagimdaydi banamisin demedi ya şimdide uzanmisim oğlum basiyo belki iyi gelir ama nerde😥
Gözümde canlandı 😁 büyük çocuğun var mı öyle
1,489,155 soru
24,340,484 cevap
346,023 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın