Bir alana bir bedava kizlar bugun baktim bot bin tl mesela bide baska ayabbi 500 diyelm o bedavaya geliyor kullanan varmi memnunmusunuz
Ben öyle 4 ayakkabı aldım kendime çocuklara eşime kullanıyoruz kaliteli ayakkabılar
Sipariş mi ettinz acaba
Evet canım sitesinden sipariş verdik
Anladm teşekkür ederim
Şuan kampanya devam ediyormu ne zaman kadar devam edecek ?
hollandaca okuyom belcika vatandasligi icin c1 yaparsam basarabilirsem kres ogretmeni olma imkani var
vatandaslik almak istemiyodum ceylos ama sartlar zorlasiyo almam lazim artik o yuzden ilk hedef a2 sertifikasi eger devam edip c1 alirsam kres ogretmeni olcam🤣🤣🤣 tabi en az 2 sene surer ama olsundu🤗
Gec Olsun güç olmasın kız durmak yok yola devam
ders baslamak uzere ben kacar
İyi dersler o zaman ❤️
Normal sitesinden mi baktınız acaba bende bi bikym
Avmde floya gittim
Bizim gittigmz AVM de yoktu
Uygulamasını indirin, orda da var ve sadece ayakkabılar da yok. İç giyim de, normal giyimde vs de var uygulamasında
Bakıyorum farklı markalarda var
Kızıma aldım bende Polaris marka çok rahat
Ben kizada olanlara da aldım kızıma iki ayakkabıyı 630 TL ye aldım aynı fiyatlı aldım oglanlarada bot tarzı aynı fiyata 1300 TL ye aldım yani gayet uyguna geldi
bende oyle aldim bir bot bir spor ama 1800 verdim
Konunun biraz dışında
1 Ay kesin oldu ben de gördüm kampanyayı mağazaya girdim baktım ihtiyacım olmadığını dusundum(para sıkıntım yok) ve çıktım çıkarken o insanların elinde bir ailede 2 şer 4er ayakkabı kutusu görünce üzülmek geldi içimden parası olan alıyor olmayansa öylece bakıyor dünya ne kadar adaletsiz dedim kendi kendime bi içim buruk kaldi
yukarıdaki parantezi açmamın sebebi de kendime üzülmedim yoksullara üzüldüm demeye calışmaktı
Senin postu görünce baktım büyük oğlanın ihtiyacı var ayakkabıya Bir kaç ekran görüntüsü aldım sabah eşime söyleyeceğim bedavasıda küçük oğlana olur 😅
1,486,296 soru
24,299,336 cevap
343,960 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın