+1 oy
707 göst.
Diğer kategorisinde (9,887 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yeğenim suç işledi çocukla tartışıyo üstüne çocuğun evine gidiyo  çocuk bir şeyden yeğeni tehtit ediyo yeğen telefonu alıp üstüne bide dövüyo ordan ayrılıyolar zorla götürmüyo arabaya birlikte biniyolar boş araziye gidiyolar tartışıyolar yeğen dövüyo silah var ama yeğen yapmadım silahı ateş etmedim  kovanlar bulunmuyo  zaten hapse giriyo çocuk para talep etmiş dayıma şikayeten vaz gecmem demiş dayım vermem demiş avukata gitmiş orda öğrenmiş ki çocuk birini tecavuz etmiş avukata borcu var çocuğun  ödemiyo onu bide dolandıricı çocuk kızda şuan hamileymiş bu gibi kişiler zamaninda iceri alınmalı böyle musalat oluyolar sanırim yeğene tuzak kurmuş kışkırtma yapmiş çocuk

9 Cevaplar

+4 oy
(3,809 puan) tarafından

Senin yegeninde öyle az buz bı suçtan içerde değil yani kusura bakmada. Silahla adamı alı koymuş az bı suç mu bu mahkeme sürecinde tabiki içerde olacak . Avukat uğraşır denetimli serbestlik alırsa ne ala

(9,887 puan) tarafından

Bişey var zaten ama çocukda  yeğende saklıyo kavganın sebebi büyük yeğenimi cok ķötü  kızdırmışlar ki kendi haletmek istemiş daha büyüdü olay ne olacak bilmiyom yarın görüşe gidicek ailesi belki anlatır annesine 

(1,870 puan) tarafından

Bir avukat tutsunlar derim. 

(3,809 puan) tarafından

Kanları deli akıyor muhakkak vardır bişey. Benim kuzenim 19 yaşında nefsi müdafaa yla karşısındaki çocuğu vurdu o çocukta 19 yaşında gencecikti . Kamera kayıtlarında ilk vefat eden çocuğun silah sıktığı görülüyor sonra bizimki sıkıyor kafasına denk geliyo . Gram üzülmedim yeğenime nerde ne yaptığı belli değil o yaşta mafya gibi ortada geziyodu . Senin o yaşta belinde silahın ne işi var tamam olmaz da hadi korkutmak için sıktın niye havaya yere değil çocuğa sıkıyorsun yedin bı *** cezasını çek . Annesi benle konuşmuyor  sırf sizin çocuğunuz da suçsuz değil karşıdaki anneyi bı düşünün dedim diye . Şimdi 15 yıl yedi sen çıktın 35 yaşında hayatın ne olacak 

(9,887 puan) tarafından

Avukat bugün  tutmuşlar 1 aya cıkarım demiş işallah olur cıkar ama çocuk arkasından çok kötü tuzak kurdu yeğende o tuzağa düştu çocuk dolandiricı derdi para sikayeten vaz gecerim ama para istiyom demiş

(9,887 puan) tarafından

Silah ateş etmedim diyo canim silaha dahir hic bir kanıt yok şuan 

-Reklam-
+2 oy
(4,208 puan) tarafından

Yeğeni bir suçtan hapise girmiş ama başka bir cocuk reşit olmayan bir kizi hamile bırakmasına rağmen disardaymis sanırım arkadasin yeğeninin bu çocukla bir husumeti olmus tamam sikayetimi geri çekeceğim demiş sonra da şehir dışında kaçmış sikayetini geri çekme şartı olarak da muhtemelen para istemiş ama istenilen para verilmemiş ben bu kadar anladim. 

Arkadas da diyor ki benim yeğenim hapiste o çocuk elini kolunu sallayarak geziyor

(9,887 puan) tarafından

Evet aynen

(5,573 puan) tarafından

Tek seferde çözdün helal. Ben evvelini bildiğim hâlde üç kez okudum. 

Yeğeni de suçlu kusura bakmasın kimse. O da çekecek diğeri de çekecek cezasını. 

(9,887 puan) tarafından

Suclu ya zaten de  ama hemen hapise atildı öteki dışarda 

(5,573 puan) tarafından

E ne sanıyorsun adalet ülkesi miydi ki burası. Adalet sadece lazım olduğunda kıymetli oluyor maalesef bu coğrafyada. 

(9,887 puan) tarafından

Öyleymiş silah kulanmadım demis silahın mermi bulunmamış sadece bir şeyden tehtit etmiş  yeğen evine gidip telefonu almiş birde tekme vurmuş sanırım çocuk herşeyi pilanlı yapmiş 1 aya cıkara bilirim demiş avukat belide olmaz 

+1 oy
(299 puan) tarafından

what dedin gülüm

0 oy
(1,114 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

anlamadım canım kim kime ne yapmış ? reşit olmasada hamile kalır eğer cinsellik olduysa 

(9,887 puan) tarafından

Yeğen bir çocuğu dövdü bi boş araziye götürüp orda dövmuş ama çocuk bir kızı hamile  bırakıyo bir kaç kişi dolandırmiş ama hala dışarda

(1,114 puan) tarafından

eğer vücudunda kırık yoksa hapis cezası almaz çıkar

(9,887 puan) tarafından

Kırık yok evine gitmiş tekme atmiş sonra ayrı evden cıkmışlar sadece yeğeni birşeyden tehtit edip ses kaydı dinletmiş telefonu almiş öyle diyolar sonra evden cıkıp arabayla boş bi araziye gidiyo yeğen orda dövüyo  2 arkadaşmış kışkırtmak icin bütün yalanları söylemişler gördü tanığı varmış çocuk hırsiz baya kişiyı dolandırmiş 

0 oy
(6,419 puan) tarafından

Arap saçına döndü vallahi bişey anlamadım canısı 😕

(9,887 puan) tarafından

Yeğen bir suçtan içeri alınıyo ama çocuk hırsız üstüne birini hamile bırakıyo hala dışarda avukata para borcu varmiş dayımdan bu parayı talep etmiş şikayetimi öyle geri alırım demiş

(6,419 puan) tarafından

Hee anladım ikisini de aynı b.k desene Allah akıl fikir versin iki tarafa da ve ıslah etsin inşallah 

(9,887 puan) tarafından

Öyle canım çok karışık avukat yeğeni 20 gün yada 1 aya cıkarım demiş 6 ay hapiste kalaması lazım nasıl olacak şuan bilmiyom  dayıma yardım ediyoz eşim yorulcek bu hafta dayım gel demiş ek iş gibi  calişcek eşim 

0 oy
(53,862 puan) tarafından

ben anladim kizin ailesi sikayetci olmamış mı 

(9,887 puan) tarafından

Olmuş ama hala daha dışarda 

(678 puan) tarafından

Adalet malesef yok suçluyu almaz suçsusu alir nasıl bı adalet anlamadım gitti boyle bı adallette suçluysan kazanirsin

(9,887 puan) tarafından

Öyle canim cıkar işin başina gecer hemen  işallah

0 oy
(988 puan) tarafından

Cidden garip bir ailesiniz

(9,887 puan) tarafından

Sağol

0 oy
tarafından

Tencere dibin kara seninki benden kara , bırak şu yeğenini aklmayai tam bir şehir eskiyasiydi yerini buldu.

(9,887 puan) tarafından

Sert cıktım kusura bakma yapacak bişey yok ama ailecek üzüldük evimize girip cıkan biriydi oğlum bile seviyodu yeğenimi güzel oyunlar oynuyolardı dayıma üzuluyom öz dayım yardimcıda olmaya calışiyoz

tarafından

İşte varya her derdi anne baba çekiyor.

(9,887 puan) tarafından

Öyle canım dayım ona inanarak iş kurdu sonu noldu yanlız kaldı eşim sadecw akşam üstune musayit gidiyo önumuzdeki hafta sadece haftanin 4 günü gide bilir tek kaldı adam nereye yardım ede bilcez 

tarafından

AAllah yardımcısı olsun ferahlığa çıkarsın inşallah 

(9,887 puan) tarafından

Isallah canim

0 oy
(137 puan) tarafından

Silah olmasa bile telefonunu alıp dövmesi gaspa giriyor ve gaspin cezası yüksek . Rabbim mazlumun masumun yanında olsun . Birşey diyemiyor insan.

(9,887 puan) tarafından

Öyle canim çok hata yaptı durumu kötü değildı telefonu alma sebebi başka iste de anlamadık neden aldı başka konu dönuyo avukat bulmuşlar bir tane oda demiş en geç 1 aya cıkarım nolacak 

(137 puan) tarafından

Duadan başka çare yok canım . Söz konusu genç olunca birşey diyemiyor insan Rabbim doğru yolu göstersin.  Ama üstünde dursun ailesi kazanmaya çalışsın çocuğu boyle ortamlardan uzak tutsun . Gerekirse evi tası tarağı toplayıp şehir degistirsinler . 

(9,887 puan) tarafından

Evi şehri değiştiremezler dayım yeni dukyan actı ona güvenerej köyde bi hayatı var dayımın köy muhtarı bide dayım inekler var kurulu bi evi kendi evi var adamın cıkarsa hapisten dayım tek yapa bileceği köye götürüp inek baktırması dükyan çok askıda kaldı yardım ediyoz ama tek yürütemıyo herşeyi dükyan icin çok borc yapmış en az 1 sene  çalışması lazımış

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 344 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 474 göst.
+2 oy
11 cevap 438 göst.
+1 oy
2 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,468,610 soru

24,061,137 cevap

330,153 kullanıcı

...