Benim regl günüm beş gün gecikti normalde asla gecikmez erken olur ama geç olmaz normalde 28 olmam lazımdı ama olmadım test yaptım kaset testlerden ilk pozitif çıktı bir gün sonra yaptım belli ama silik çizgi çıktı yine bariz belli oluyordu iki gün sonra tekrar yaptım ondada hayalet çizgi çıktı kimyasal diye düşündüm kimyasal olsa kanama baslamazmiydi bu zamana kadar pazartesi sağlık ocağında kan vericem geç döllenme denen şey olabilir mi ama kaset testler neden öyle çıktı pazartesi ogrenicem ama o zamana kadar da içim içimi yiyor ben bu işten hiçbir şey anlamadım regl olucak gibi hiç bir belirtide yok ne bel ağrı ne kaşık ne karın birde bugün sabah midem bulandi
Bak canım benim testlerim böyle çıktı Muhtamelen sende hamile ola bilirsin istersen testini burda paylaşa bilirsin
Gebeliğin kucuksee böyle çıka biliyor
İnşallah canım çok sağol Allah sanada hayırlı doğumlar nasıp etsin🤗
İnşallah Canim Ben Allahimdan Çok kız çocuğu istiyorum inşallah nasip olur
İnşallah Allah nasip eder canım benimde bir oğlum var bende kız istiyorum İnşallah. Allah im ikimizede nasip eder
İnşallah Canim Böyle adak Sadaka Verince Küçük ihtimalde olsa istedin okuyormus diye duydum ben acaba dogrumu
Hiç bilmiyorum canım ama sen kalpten isteyip isteğin için sadaka verdiğinde niye olmasın dua et sadaka ver adak duydum bı kaç defa adak adadım şükür istediğim oldu bence bişey kaybetmezsin adak ada sadka ver niyetini edipte inşallah Allah sana tatlimi tatlı sağlıklı hayırlı bir kız evladı nasip etsin dua da ederim senin için ❤️
1,468,438 soru
24,058,466 cevap
330,030 kullanıcı