Kizlar ben neden kaynanami sevemiyorum görmeye bile tahammülüm yok sevmek istyrm içimdeki kin nefret bitsin istyrm ama bı türlü olmuyor veeee dün kalktım herşeyi yüzüne vurdum içim rahatladı üstümden buyuuuk bı yük kalkmış gibi şuan sizde de yüzüne soyleyemediginuz bişey varsa bence durmadan söyleyin içinde kalıp kanser olacağına söyleyin gitsin
Sebebi ne .ne kadar kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz ki bu öfke kin neden
Sen kaynanani zaten sevmessin şimdi gelmedi bakmadı diye bahane arama BNC
Bnd sevmiyorum ama Cook şeyler yaşadım oyuzden seninki gibi olsa hiç aldırmam bile
Özünde sevmiyorum d bari işi temizliğe bebeğe bağlama
Hahaha Ecrin sena ya 🤣🤣🤣🤣🤣❤️
Unutulmuyor cnm ne kadar bosversemde ona baktığım gibi o günler geliyor aklıma unutmak istiyorum unutamıyorum ne yapmam gerekiyor
Aldırma gül geç seninki hiç bişey cnm
Hiç birşey ama gelde su içime sor rahat deilim içim içimi yiyor
Benim artık sevesim değil öldüresim geliyor bana kaynana demeyin
😂
Sen zaten bı duygu kazanmissin "kin". Kinin sevgiye dönüşmesi çok zordur.
Değişmez mi dersin
Valla benim annemin yıllaaaarrrrdır değişmedi ama başkasını bilemem. Duygusal bı insan isen birazda olsa değişme ihtimali var diyelim.
Bende sevemiyorum yaa eşimde de çok büyük bir merhamet var annesine karşı, Allah var aramızda denge kurmaya çalışıyor bende o yüzden sesimi çıkartmam saygimi korurum yeter
Ahh bu eşler arada olmasaydı zaten çizgiyi çekerdim ama iste
Tabi canım hepsi onun hatrı için valla
Bazen bende öyleyim bogazlayip olduresim geliyor takmamaya çalış Allah'a havale et boşver kaynanaya göre naparsan yap senden kötüsü yok zaten
Öyle vala ben net insan seviyorum net deil yılan kara yılan hemde
Galiba sen bensin bacım
Valla yenilmiyor canım o kin. Kaynanam arasın istemiyorum, canım çekiliyor zaten. Eşime bile diyorum artık anneni sevmiyorum diye
Bide cekemiyorlar yaa bazen hazırlanıp çıkıyoruz diyor niye okadar oyalaniyrsunuz maşallah ben bu yaşıma gelmişim yüzüm bebek gibi hiç birşey de sürmem 😂
Her haltı bilirler, en iyi onlar. Ben artık cevap bile vermiyorum
Yarın bir gün bizler de kaynana olacağız. Düsündükçe içim sıkılıyor. Ama ben abimin eşiyle kız kardeş gibiyim mesela görümce olarak çok seviliyorum. İnşallah kaynana olarakta sevilirim amin 😁🙏
İşte içim yumuşacık çok hassas bir insanım kötülük nedir bilmem ama o beni bu hale soktu bende yengelerimle arkadaş gibiyiz birbirimizi çok seviyoruz bnmde bir tane görümcem var benden 5yas küçük anlaşıyoruz aynı evdeyiz akşama kadar uyur her dediklerini yapyrm ama kaynanama karşı byleyim sevemiyorum
Canım bazen insanın içi ısınmıyor. Veya seni gerçekten incitecek ağır şeyler yaptılarsa geçmiyor. Benim kaynanam doğum yaptım mesela ameliyatta kötü şeyler oldu ben felçli gibi yattım 15 gün. Çocuğumu hiç kucağıma alamadım. Kadın karşıma geçip çocuğumu dudadindan öpüp ohhh benim kokuma alıştı oğlum dedi tüm akrabalara öyle dedi yani. Ben o kadını ölsem affetmem. Orda içimden bir şey koptu mesela bir daha eskisi gibi olamadım. Oluyor yani öyle şeyler sen canını sıkma. Eğer o sana sevgiyle yaklassa duzelirsin samimi olsa yani
.
İzin vermyr tam duzeldik diyorum yine birşey yapar kndini soğutuyor arada da eltisinden bahseder gelinin yanına gitmiş yazıktır gelini falan diyor ne amaçla yapıyor bana eski günleri hatrlatyr daha da sinir oluyorum
Yaptıklarını unutamiyorsun da ondan . Ben de öyleyim
Hic unutamıyorum
Bence bu çogu gelinde olan bir şey yani bende zamanında çok hissettim bazen olmuyor ama bazen yoğun yaşamışlığım olmuştu, Bunun sebebi kimi zaman eşten kaynaklı kimi zaman aradaki iliskyle alakalı bende cözemedim.
Ayy canım ben gebe kalınca eşim kayınvalidemi aradı müjdeyi vermek için, donuk bir sesle himmm maşallah dedi sadece. Normalde iyi bir insandır bana bir zararı zitligi olmamıştır Allah razı olsun ama telefonda öyle yapınca benim yüreğim soğudu. Eşimin hatırına yine arar sorarım mesela gebeyim yani o beni arayıp sorsun şifa olsun diye birşeyler göndersin diye bekliyor insan ama yok. Yaptığımı söylemek için demiyorum ama haftada 2 3 gün 2 oğlu (küçük kayinlarim) bizim evin önünden geçerken yemek katar kaba ben gönderirim yesinler diye. Herkes ince düşünceli değil maalesef. Sen de sırf eşini üzmemek için rol yap en kotu
Bide kızımın doğarken bı sıkıntısı vardı doğumdan bir hafta sonra hastaneye götürdük kaynanam balkondaydi eşim dedi anne bak torununa oda yok yok bakmicam dedi o ara ne kadar üzüldüm bir ben bir Allah bilir
Rol yapamıyorum kendimi çok belli edyrm yani başkası olsa hayrdir niye Soğuksun der bir türlü acilamiyorum ona karşı
Kayınvaliden de gerçekten pek sevilesi hareketlerde bulunmamış, haklısın canım. O zaman iletişimi yavaş yavaş azaltın birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Sana saygısızlık yaptığında eşinle paylaş durumu, o konuşsun annesiyle. Şahsen görümcem benim çok fenadir birşey olduğunda eşime anlatırım sağolsun o halleder. Haksizsam bana da söyler ben dikkat ederim. Bir ömür kim nefret ile geçmez. Kız 3. Cakran kapanır bak😁
Eşime anltyrm oda boşver aklı o kadar diyor
Araf Suresi 43. ayette geçen "Kalplerinde kinden ne varsa hepsini çıkarıp atarız." Cennet ehlinin içinde özel bir kin söz konusu değildir. Buradaki kin, dünyadan beraberlerinde getirdikleri kindir ki, onunla cennete girilmez. Bunu bilirsen kalbindeki kini silmen daha kolay olur
Bende aynıyım tahmin edeyim hamilelik ve lohusalık ta sürekli saçma sapan şeylerle seni bunalttı yetmezmiş gibi seni kötü hissettirdi istemediğin ne varsa yaptı sinir krizi geçirmene sebep oldu dimi bende nefret ediyorum yüzünü değil sesini bile duymaya tahammülüm yok asla ne kinim biter ne öfkem ölene kadar da böyle olmasını isterim
1,469,749 soru
24,076,851 cevap
330,968 kullanıcı