0 oy
259 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (29 puan) tarafından

Dün kapıya parmaği sıkışmış serçe parmağı hasar aldi sadece acile götürdük kırık varmı diye çok şükür yokmuş doktor gelip bakmadı bile uzaktan direk filim istedi neyse 

Evde acile gitmeden önce baktım tırnağı baya oynuyordu kan tırnağın altına bile geçmiş baya oynuyordu o zaman göremedim acilde küçük rahatsız olmasinlar diye pansuman yapıp sardilar 

Az önce çıkardık sargiyi baktım tırnağı baya kırık elleyince bile ağrıyor diyo 

Acildeki doktora da dedim oynuyor tırnağı diye biz çekim yapmıyoruz dedi sadece bakmadı bile nasıl ne kadar oynadığına 

Sorum şu illa çekilmesi mi gerekiyor tırnağın yoksa birleşir mi geri 

Ben çektirme taraftarı değilim çok ağrı çeker diye açıkçası ama

Cizdigim yerden kırık 

image

2 Cevaplar

0 oy
(1,593 puan) tarafından

gecmis olsun ben olsam krem sürüp bi guzel sararim tirnagida uzadikca kes makasla 

bi daha birlesmez

(29 puan) tarafından

Peki acile gotursek orası sarar mi ki tırnağını hem krem yazarlardi birlesmezse canı yanar mi sürekli 

(1,593 puan) tarafından

evde yara kremi var mi varsa o da olur acil boyle seylere bakmiyo bile genelde krem yazip gonderirler size sanirim yazmamislar acile gidecek durumunuz varsa gidin tekrar yoksa kremle acitmadan sar bi yere degince acimasin daha yeni  zaten bi kac gun sonrada sadece krem sür ama sarma acisi gecmis olur 

(29 puan) tarafından

Krem yazmadı bacim dedim ya uzaktan tırnağa göz ucuyla baktı sadece 

Evde krem olarak sadece fito var 

(1,593 puan) tarafından

olur olur sür cocuga acisi gecer  inşalllah

-Reklam-
0 oy
(5,157 puan) tarafından

Çektirmeye gerek yok ama o kırık tırnağı uzadıkça kesersin. Bitene kadar da hep yara bandı sarılı dursun. Zamanla eski tırnak boyuna gelir bence kırılmamış taraf.

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 123 göst.
0 oy
2 cevap 286 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 244 göst.
2 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (781 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (413 puan) tarafından soruldu