Abinin düğünü var diyelim ben kız kardeş olarak geline mi takı takıyorum yoksa abime mi
Abiye takılır canım..
Ben nisandada düğünde de abime taktım damat tarafıyım damada taktım
Ben bilezik takmıştım bu yüzden geline taktım. Küçük takı olsaydı yarım yarım her ikisine de takardim
Abime takarım ama geline de takabilirim😂😂😂
Ben bilezik taktım abime takamayacagim icin geline taktım
Bilezik takiyorsan geline normal altın takıyorsan abine ama hoşluk olsun diye yengene de takabilirsin bence
Hoşlukluk bir durum değil ki
Ben ' ben damat tarafıyım geline takmam ben gelin tarafıyım damada takmam' mantığını hiç hoş bulmuyorum sonuçta takılar aynı yere gidiyor geline takinca gelin tarafı olmuyorsun bana göre
Abime takarim geline de gönlümden ne koparsa takarım
Maddi duruma göre ikiisine de takılabilir ama genelde erkek tarafı damada takıyor bilezik vs değilse tabi
Çoktan takmıştır eski postu canlandırmışsınıx
😂😂😂taktik takacagimizii
Abime takarim
Kaynim evlenecek bi bilezik bir çeyrek takacağız doğal olarak bilezik geline çeyrek kaynima zaten kime takıldığının bir önemi oldugunu dusunmuyorum.
Bir arkadaşım bilezige kurdele takip abisinin yakasına takmıştı abisi çıkartıp eşinin koluna taktı
Takı bittikten sonra mi yapti yoksa takı sırasında mi, takı sirasindaysa görümce için kötü olmuştur
Taki sırasında yapti önce farketmedi fotoğraf icin gorumce yanına gecti bakti yakasında bilezik var fotografciya bi dk dedi eşine takti kardeşini elinden optu kırılmasın diye kardeşi de gelinin koluna dokundu falan böyle hani kimse kimseye kırılmadı hatta gorumce abim haklıydı ben ayıp ettim dedi
Herkes anlayışlıymis ne güzel, benimde eşimin abisi,babası,amcası hep bana takıldı bilezikler eşime de benim taraftan altın takıldı. Abisi eşime taksaydi bileziği bana garip gelirdi herhalde
Abine Tabiki
Bizde direk çanta yada kutu gibi birşeye katılır takı,benim kulturume göre altın her zaman kadına nakit para da erkeğe gidiyor kime taktigin mühim değil diye biliyorum.
1,472,976 soru
24,118,536 cevap
333,343 kullanıcı