+1 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından

Abinin düğünü var diyelim ben kız kardeş olarak geline mi takı takıyorum yoksa abime mi

12 Cevaplar

+3 oy
(18,562 puan) tarafından

Abiye takılır canım..

-Reklam-
+2 oy
(3,355 puan) tarafından

Ben nisandada düğünde de abime taktım damat tarafıyım damada taktım 

+2 oy
(8,794 puan) tarafından

Ben bilezik takmıştım bu yüzden geline taktım. Küçük takı olsaydı yarım yarım her ikisine de takardim 

+1 oy
(3,426 puan) tarafından

Abime takarım ama geline de takabilirim😂😂😂 

+1 oy
(2,490 puan) tarafından

Ben bilezik taktım abime takamayacagim icin geline taktım 

+1 oy
(23,878 puan) tarafından

Bilezik takiyorsan geline normal altın takıyorsan abine ama hoşluk olsun diye yengene de takabilirsin bence 

(1,200 puan) tarafından

Hoşlukluk bir durum değil ki

(23,878 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
+1

Ben ' ben damat tarafıyım geline takmam ben gelin tarafıyım damada takmam' mantığını hiç hoş bulmuyorum sonuçta takılar aynı yere gidiyor geline takinca gelin tarafı olmuyorsun bana göre 

0 oy
(5,280 puan) tarafından

Abime takarim geline de gönlümden ne koparsa takarım 

0 oy
(185 puan) tarafından

Maddi duruma göre ikiisine de takılabilir ama genelde erkek tarafı damada takıyor bilezik vs değilse tabi

(15,129 puan) tarafından

Çoktan takmıştır eski postu canlandırmışsınıx

(212 puan) tarafından

😂😂😂taktik takacagimizii

0 oy
(3,597 puan) tarafından

Abime takarim

0 oy
(4,238 puan) tarafından

Kaynim evlenecek bi bilezik bir çeyrek takacağız doğal olarak bilezik geline çeyrek kaynima zaten kime takıldığının bir önemi oldugunu dusunmuyorum. 

Bir arkadaşım bilezige kurdele takip abisinin yakasına takmıştı abisi çıkartıp eşinin koluna taktı 

(494 puan) tarafından

Takı bittikten sonra mi yapti yoksa takı sırasında mi, takı sirasindaysa görümce için kötü olmuştur 

(4,238 puan) tarafından

Taki sırasında yapti önce farketmedi fotoğraf icin gorumce yanına gecti bakti yakasında bilezik var fotografciya bi dk dedi eşine takti kardeşini elinden optu kırılmasın diye kardeşi de gelinin koluna dokundu falan böyle hani kimse kimseye kırılmadı hatta gorumce abim haklıydı ben ayıp ettim dedi 

(494 puan) tarafından

Herkes anlayışlıymis ne güzel, benimde eşimin abisi,babası,amcası hep bana takıldı bilezikler eşime de benim taraftan altın takıldı. Abisi eşime taksaydi bileziği bana garip gelirdi herhalde

0 oy
(1,200 puan) tarafından

Abine Tabiki

0 oy
(379 puan) tarafından

Bizde direk çanta yada kutu gibi birşeye katılır takı,benim kulturume göre altın her zaman kadına nakit para da erkeğe gidiyor kime taktigin mühim değil diye biliyorum.

İlgili sorular

+3 oy
19 cevap 500 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Jelibonumbenim (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 271 göst.
0 oy
11 cevap 710 göst.
16 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 188 göst.

Kategoriler