ben kızımı ilerde kapatmak istiyorum ama ne zaman kapatrm hangi yasta daha uygun olur alışır bilemiyorum ama hani olurda açılmak ister büyüynce karışmam knsrm herşeye rağmen hala isterse kendi bilir ama ben alistrmk amaçlı kapatmak istiyorum bu konuyu merak ediyorum hangi yasta nexmn kapatmak doğru olur bilemedm düşüncelerniz nedir kızlar ?
Ben Rabbime şükür 5. Sınıfta kapandım zaten içimde vardı annem babam ve ben umreye gidip geldik bidaha hiç acmadim hiçte zorlanmdım çok şükür
Bence buna kendi karar vermeli ve karar verme yasi da 16 dan sonradir bana gore benim fikrim bu yönde. Benm annemde kapali bi bayan halamlar carsafli ama ben acigim. Söyle bn 16 yaslarnda kapanmaya karar verdm anne ben kapanicam dedim. Kizm sen cabuk karar degistiren birisin iyi düşün sonradan acilicaksan daha gunah vs anlatti. Iyi düşün kapanmak icinde varsa zaten israrli olursun kapanirsin felan. O donem kapanmadm sonra yaz geldi farkttm ki bikini giyemicem mayo giyemicem vs istemedim dusundum ki annem bana ole solemese kapansam geri acilirdm henuz 20 yasindayim umarim kapanmak isterim ve kapanirim ama suanda istemiorm bence kisinin kendisine birakilmali..
Kızınız kaç yaşında? Eğer sizi iyi anliyorsa yavaş yavaş anlatın ama Ona en doğru şekilde ve kapandikdan sonra tekrar açılmaması gerektiğini söyleyin çünki bu dinimiz için önemli tak aç olmaması lazım ve giyiminide dinimize göre anlatın tesettürün bir moda değil Rabbimizin biz kadınların kendimizi korumamız için olduğunu biz kadınların dinimizde çok değerli olduğunu herseyi çok iyi anlatmak lazım tabi bunları yavaş yavaş yapın kalbine güzellikler le sokun sevdirin mesela kuran okurken taksın yada eğer sohbete gidiyorsaniz orda taktirin yavaş yavaş yani bulu çağına girincede dinimizin emrettigi gibi kapanmasını ve artık mecbur olduğunu söyleyin
1,488,516 soru
24,331,609 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın