Yeni üye oldum burda bazen yorumları okuyorum bir birinizi nasıl tanıyıp arkadaş oldunuz merak ediyorum
1 yıldır burdayım kimseyle arkadaş değilim. Bazen hoşuma giden yoruma yorum yapıyorum sohbet oluyor.
Ben 3 yıldır burdayım öyle kimseyle arkadaş filan değilim, yorum okuyorum post okuyorum kafa dağıtıyorum öyle iyi oluyor. Sanal arkadaslıga çok yakın değilim ben.
Göz aşınası oluyorumm ben kimisi de özelden mesajlaşıyor tabi 😊
Zamanla olunuyo bence ya yorumları gördükçe aynı fikirde oldukça ya da olmadıkça konuşurken yakinlasiyosun
Benimde girmem gerekiyor gel sen beni kesele ben seni çıksın aradan
Ayy kız o enerji durumu bende de var galiba biz buna rahat batması diyoruz buarada 😀 @Cinarinanasi2 naber tatlış:))
İyi bebek senden naber 🤗
Ben kafa dinlendiriyorum gün içindeki beynimi boşaltiyorum köpek gibi uykumda olsa bı kendimle vakit geçirmem lazim
İyiyim şekerim ❤️
Aynı durumdayım ama ben kaçar çok yoruldum bayağı erkenciydim bugün keyfim yarım kalcak ama olsun .
İyi geceler canım, görüşürüz.
İyi geceleeerr
Beş yıldır burdayım ve sana şunları söyleyeyim burda gerçek arkadaşlık yoktur. Varsa dahi çok çok nadir kişilikli insanların vardır.
Neden dersen arkadaş dost deyip burda en ufak bir tartışmada arkadaşıni şöyle sana kim olduğunu söyleyeyim moduna geçilip herşeyini ona düşman olanlara anlatanlar oldu. Ve burda herseyini dokersen gün gelir tek tek yüzüne tokat ile geri döner. Vesselam
3 yıldan fazladır bende kimseyle samimi arkadaş, dost değilim. Ama tabi sevdiğim insan çok 🥰
Özelden konuştuğum pek kimse yok ama tanıyorum genelde herkesi yorumlarda konuşuyoruz😁
İşte bu güzel olmuş 😂😂😂
Ahahaha sizin sayenizde kızlar hiç aklıma gelmedi valla iğrenç anılmak istemem😂
😂😂😂😂 Allah seninle yapmaya hiç uzaktan ismine bakmadın mı🤭🤭🤭🤭
Bakmamışım kuzu🤣
🤣🤣🤣🤣 neyse kurtulmuş oldun
Kendiliğinden oluyor :) kafalar tutuyor sonra reelde gorusuyorsun bı bakiyon ki ailecek görüşmüş oluyon.d
Bende yorumlarda konustugum kadar biliyorum herkesi 🙂
@sevda
Aklıma ilk buraya geldiğim zamanlar geldı 2021 de geldım herkes birbirini tanıyor canımlı cicimli heleki sevdoşa herkes bi samimi bi samimi Allah dedim burası nasıl bir yer burda varlığım yokluğum belli olmaz falan diye düşündüm zamanla fikrimin uyuştuğu insanlar oldu yorumlarını sevdiğim insanlar oldu öyle öyle arkadaş olduk tabiki sevdoş lada hatta bura yetmiyor rüyalarıma bile giriyor karıı
Haa birde burda hayat tarzlarımızın, bazı konuda fikrimizin uyışmadığı bi iki kişide var hatta deli gibi kavga edip kavgayı özele taşıyıp orda konuşunca aslında gayette arkadaş olabileceğim biride var @Nature Daphne ❤️❤️❤️❤️
Sadece yorumlarda konuşuyorum. Arkadaş bulma arama gibi çabam yok mesela....
yillarin verdigi bi samimiyet var zamanla sende kaynasirsin haa bide her halta post acip sacma sapan seyler paylasip dikkat cekme cabasinda olanlar oluyo🤣 onlarda arada kaynayip gidiyo dimi @Gastamonlummm @1kediannesii
Bu aksamkini icmicem kolumun ağrısı geçmezse gidecem mecbur
İhmal etme hatta çok ağrırsa direk ambulans çağır sen gitme
Hade aç oyunu küs olduğum bayan🤐🤐🤐
Ben açana kadar benim son cevabımı baksana abla sjsjs
engelliymis doga
surekli yorum yapıp cevaplarda paslasa.paslasa
3 yıl oldum ama kimseyle arkadaş değilim sadece derleşmek güzel bazen kendime getiriyo bazı yorumlar hatalıysamda tm derim düzelmeye calışırım
3 senedir burdayım tanıdığım sevdiğim kişiler de var biranda arkadaş olmani tavsiye etmem zamanla kimim ne fikirde olduğunu az çok anlarsın sonra kendi seviyene denk olduğunu samimi olduğunu düşündüğün kişilerle arkadaş olabilirsin benim çok samimi görüştüğüm kişiler de var hatta kardeşimden daha yakın bulduğum 2 senedir çok da yakın arkadaşım evet burda kötü niyetli kişi çok ama herkes kötü değil kimin sana ne yapabileceğini senin sinirlarin belirler 😊
@SP canimsin aksama ne pisiriyon
Dünden yemeğim var canım eşim yok yapmam bugün
Beni kimse taniamz bende kimseyi tanimam hamile kaldıkça gekirt kafa digitir doğurur ve bir dahaki hamileliğe kadar gelmem
Ahahahahhah
Zaman geçirince arkadas edinip edinmeme kararını alıyorsun zatn
1,493,272 soru
24,398,941 cevap
349,955 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın