0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (3,952 puan) tarafından

Kızlar Halım açık krem kaç gün önce Çay dökülmüştü kaç defa sildim sürekli sarı sarı lekesi çıkıyor nasıl geçirebilirim

3 Cevaplar

0 oy
(1,109 puan) tarafından

BİM'in bind active bulaşık Makinesi parlatıcısı var mavi olan onu döküp silin bişeyi kalmaz ben koca demlik devirdim fazla çayı kuru havluyla aldım 3 gün sonra bulabildim parlatıcıyı aldım sıktım o zaman bile geçirdi 

(1,109 puan) tarafından

Olmaz büyük ihtimalle diğer markaların çoğu renkli halıya renk verir bimin parlatıcısı şeffaf o yüzden halıda iz bırakmıyor 

(3,732 puan) tarafından

Evet finish in ki çok renk veriyo deneme sakın 

(3,952 puan) tarafından

Mintax vardı evde aynaları silmek için almıştım onu yaptım oda şeffaf ya. Bakalım şuan sarılıklar gitti sabaha kadar bi kurusun bakayım İnşallah işe yarar

(3,732 puan) tarafından

Bende vinish halı sampuani var elde yıkama için evde bı tane haydut olunca sürekli bittikçe yenisini alıyorum bı fincan kahve lekesini çıkardı öyle bişey alıp elinin altında tutabilirsin

(3,952 puan) tarafından

Onu bugün teyzem de söyledi ama venish kosla dedi onu da alcam mutlaka

-Reklam-
0 oy
(2,587 puan) tarafından

Beyaz sirke döküp silmeyi deneyin halı fircasi ile.

(3,952 puan) tarafından

Şimdilik bulaşık parlatıcı döktüm bakayım işe yaramadı sirke denicem teşekkür ederim 

0 oy
(3,370 puan) tarafından

Onu tamamen geçirir mi bilmiyorum ama özden özdoğanın leke çıkarıcısı çay kahve lekelerinde çok iyi. (Benim halımda beyaz) Çocuğun kıyafetleri de leke oldukça sıkıyorum makinaya atarken. Tükenmez, keçeli kalem lekesini çıkardı gömleğinden. Deneyebilirsin 

(3,952 puan) tarafından

Onu duymuştum sanki ama bana şimdilik evde yapabileceğim bir yöntem lazımdı. Ama aklımda bulunsun ilerleyen zamanlar için ❣️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 88 göst.
0 oy
0 cevap 45 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,580 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
17 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsena (6 puan) tarafından soruldu