Selam balım,
👀 Dış Görünüşünüzde Neyi Değiştirmek İsterdiniz?
Sihirli bir değneğin olsa, kendinde neyi değiştirirdin? 🪄✨
🔹 A) Boyum biraz daha uzun olsa fena olmazdı. 📏 🔹 B) Cildim bebek gibi pürüzsüz olsun isterdim. 🌿 🔹 C) Burnumu/kulağımı/göz rengimi değiştirmek fena olmazdı. 👃👁️ 🔹 D) Hiçbir şey, ben kendimi böyle seviyorum! 💖
Hadi yorumlara yaz, tercihini paylaş! 📝✨
Hiçbir şey 🤭❤
göz rengim haric herbir santimetrekaremi) modifiye modifiyedir neticede 37 yil kullandik herbir yeri. yenilense guzel olur
D
Ama sağlık açısından değiştirmek istediğim çok şey vardı.
A - B - C 😁😁😁 boyum biraz daha uzun, cildim daha da pürüzsüz, burnum daha güzel olsun isterdim 😅
Ahah benim boyum uzun bende kısa olmak isterdim. Sebep De eşim 1 65 ben 167 o yüzden yoksa başka bişey yok
Boyun çok iyi. Ben de 160 ım. İsterdim bı 5 cm uzun olayım ☺️😅 eşinin yanında evet haklısın ama tek başına gayet güzel
İşte şu 2 cm sorun ondan dolayida topuklu giyemiyorum
Diyemem 😂 10 kilo alsam yeter 🫠
Kilomu. Sihirli değneğe ihtiyacım yok kendi çabamla değiştiriyorum :)
Kilooooooooooo
Ay hiç Bir yerini çok güzelim çünkü kendime göre ☺️
D diyor diğer cevapları okumaya gidiyorum 🤗
burnumu ve dislerimiydi yillardir simdi gobegimi☺️
Net kilo tek degistirirdim.
Basenciklerimi 😐
A diyorum 😁😁😁
Boyuuuuumm çok değil bı 25 cm fazla olsaydı süper olurdu
25 cm mi kız boyun kaç .
Bir buçuk metre
175 çok kız ☺️
Kocam 187 falan ona göre ideal be
Kocana göre evet güzel bı istek :) .
Hiç birşeyi değiştirmek istemem Rabbim böyle yaratmış ne haddime onun verdiğini beğenmemek değiştirmeye kalkmak
Hiç bır şeyimi 😁😁
Cevap vereceksen yazayım 😂
Eskiden göğsüm küçük gelirdi gözüme keşke daha büyük olsaydı derdim. Şimdi emziriyorum büyüdü şükür 😀
Ahaha ya benim ki niye buyumuyo ya 😑 hayır büyümesini de istemem ama ahahah niye buyumuyo
Şimdi süt var ileride eski haline gelecek ama neyse en azından dünya gözüyle gördüm bu halini de
Kiz sesli güldüm 😂😂😂
Hahahaha gül anam gül
A boyum biraz daha uzun olsun isterdim 🤣 eşim boyumdan memnun ama ben değilim. Minyon olduğum için her zaman yaşım küçük zannedilmiştir
Bana sorarsanız burnum ama eşime sorarsanız hemen hemen herkes estetikli artık doğal burun moda hem sana da yakışıyor ki der.
Boyum bi 10 cm daha olsa derim eşim ise yemekte kimyon kadında minyon der 😀😃
Cildimde sivilce var diyorum dr a gitsem mi derim eşi ise yoo hayat güzel cildin ilaç kullanmaya ne gerek var 😀😃
Sizce hangi şıkkı secmeliyim:)
1,489,927 soru
24,350,733 cevap
346,467 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın