Kızlar bu eteğe bayıldım bayram için uygun mu sizce özel günlerde sık giyinmeyi severim bir kaç foto daha aticam
Hiç güzel değil bayram için de bana göre uygun değil bu daha çok gece için
Evet senin tarzın değil canım az çok görüyorum fotolarda neler giydiğini olabilir teşekkür ederim oy birliği ile karar vericem ❤️
Bu mu elbisemi yorumlarınızı bekliyorum
Bunu beğendim güzel
Beyazı diyorsun
Buda güzel ama gelinlik gibi bu
Bence hiçbiri ama silah altında kalsa m bunu seçerim.
Etekler fecaat... Ne bayrama uygun ne tesettürre. Elbiselerden siyah olan akşam kıyafeti, onun da kolları yine tesettüre uygun değil.
Beyaz olan da retro gelinlik gibi ama diğerlerinden daha uygun hem günün anlam ve önemine hem de tesettüre.
Kız indigo postu açan tesettürlü değil sanırım yoksa beyaz olanda tesettüre uygun değil kolları ve bacaklarda iç gösteriyo
Tam anlamadım ben de, attığı kıyafetler tesettüre daha yakın gibi ama değil de gibi O yüzden aşağıdaki yorumumda kapalıysan eğer olmaz dedim.
Etekler gerçekten ramazan bayramıyla ben ne alaka diye bağırıyor. Elbiselerin biri gece için. Diğeri de nikah elbisesi gibi. Parçalar ayrı ayrı güzel ama bayramla hiç alakaları yok.
Aynısının mavisini aldım cnm çok tatlı güzel bir elbise ama ben Nisan için aldım:)
Tam tesettürlü olduğum söylenemez zaten ekru elbise ve diğer duz kalrm eteği ekru gömlek ile kombili3tecegim payet eteğinde kaçırmak istemiyorum onuda alırım dolabımda dursun.
2 elbisede güzel
Gönlüm ekrudan yana
Evet bende onu daha çok beğendim siyahta güzel ama daha basit duruyor ekruya göre
Evet ekru daha şıkır şıkır gösterişli burdayım diyor tam yeni gelin modeli ☺️
😂 😂 Yeni gelin misin
10 yıllık canım yeni sayılırım 🙂
Bilmediğim için sordum😊 boşver giy git
👍
Sen hiç araştırmadan alışveriş yapıyorsun herhalde. Senin yazdığın fiyata ben 3 tane alırım bu etikten.
Ki zevkim değil o ayrı mesele
Attıkların içerisinde bir siyah beyaz olanı beğendim onun dışında diğerleri hiçbir bayrama uygun değil bence.
Yani yanlış anlama bayramda bu eteği giyen birini görsem dalga geçerim. Geceye uygun bir etek bu. Kime sorsan aynısını söyler
O eteğin üstüne gömlek değilde sweatshirt giyinmeyi düşündüm gomlekte olabilir kararsızım
Bunun üzerine gömlek daha şık olur sanki
Klâsik giyinmek istemiyorum evet ekru gömlek ekru ayakkabı güzel durur
2 de alırım büyük ihtimal
misal yani pijama rahatliginda bisey istiyirum
ben hep demek istedim kiz oijamada giyilcek hali yok
Bende rahatlığıma çok düşkünüm ama kayınvalidem aile içinde şıklığımdan ödün vermem Sabah 9 k.valideme geçiyoruz öğlen 12 anneme geçiyoruz saat 4 eve geliyoruz
Uygun değil ve bence güzel de değil. Sanki evden ani çıkman lazım da ne giyeceğini bilmeyip payetli bir kumaşı beline bağlamış gibi duruyor.
Diğer etek nasıl
Beyaz elbiseyi beğendim ben
Beyaz elbise Mart ay içi soğuk olur şimdiden alicam kurban bayramı yada özel günler icin ramazan bayraminda sade simli kalrm eteği alırım o zaman
yapma bacim zevkim boyle demee😳😳😳
İyi gibi de
.
Ben beğendim sadece bayram için uygun mu onu bilmiyorum sonuçta özel bir gün şık giyinilmeli diye düşünüyorum
Ben bu modeli hiç sevemedim herkeste var sanki Bi bez bağlamış gibi yinede zevk meselesi tabi sen bilirsin
Yeni görüyorum canım bir model daha attım ona bak bi
Bayram için fazla gibi ya pul payet
Bı model daha var duz simli kalem etek ona bir bak canım
O olabilir ama şöyle güzel bir gömlekle olur diye düşündüm canım sweatshirt basit kaçar bayram için heleki bayramı bayram gibi yaşayan birden fazla kişiyi ziyaret eden biri için 🤗
İşte bende tam klâsik giyinmek istemiyorum klâsik spor olsun 😃
Anladım ama sweatshirt te olmaz bayram için sen bakmaya devam et bulursun inşallah şöyle güzel bir elbise al bence tek parça kafa kulak rahat mis gibi 🤩
Beyaz elbiseyi alacağım bu eteğe birşeyler uydururum yada diğer simli kalem eteği alırım
Fiyatı asla o kadar edeceğini düşünmüyorum da bayramda birinde görsem bana komik gelir:))
Diğer simli etek nasıl attım fikir almak için onun için ne düşünüyorsunuz elbisede attım beyazı mı siyahı mi
Hiç güzel değil
Bu etek için de asla vermem o parayi canisi
Bence çok güzel zevk meselesi alırım köşe de kalsın
Bayram için aşırı abartı
Teşekkür ederim canım ❤️
Giyimci olarak cevaplıyorum 🙂
Etek ve elbisenin fiyatı iyi fakat etek özel günde olabilir ama elbiseye bayıldım çok şık gayet zarif
Değil mi beyaz elbiseyi kessin sipariş geçeceğim
Kesinlikle hayır. Etek kötü değil, bence güzel bir parça ama pul payetle ramazan bayramının ruhu ne alaka ya?
Kapalı mısın bilmiyorum, kapalıysan zaten nerden tutsan elinde kalan bir kıyafet...
Senin kendi düşüncen sen giyersin giymezsin bilemem ama ben çok beğendim alicam canım teşekkür ederim ❤️
Beğenmediğim için değil, ama hakkını veremeyeceksek neden kapanıyoruz onu anlamıyorum. Kapanmanın amacı dikkat çekmemek değil mi, sen aksine ne giysem dikkatler üzerimde olur diyorsun. E o zaman çelişki olmuyor mu? Açıl madem kendine de Rabbine de yalan söylememiş ol kapalıyım diye. Kalp kırmak istemiyorum yanlış anlama, fakat sana da doğrusu bu değil gibi gelmiyor mu?
Bence bu çok saçma bir düşünce ona bakarsan hiç birimiz dört dörtlük yaşamıyoruz ne yani başımı örtuyirum diye tenimin görünmesine izin mi vereyim yada saçımın görünmesine izin mi vereyim herkes kendi vicdanına göre yaşamalı benim nefsimde bu kadarına müsade ediyor bu konu çok çirkin bir yere geldi konu dışına cikmayslim herkes sınırını bilsin sordum diye beni bu şekilde kirteletip kendini temiz gosteremezsin buna izin vermem herkesin hür iradesi teşekkür ederim
Öff ne alaka ya 😂 Alınmak öz eleştiri yapmamaktan gelir. Toksik bir yaklaşım. Güle güle.
Düşüncelerini anlıyorum ancak ben farklı düşünüyorum bunun üzerine konuşmaya ben açığım bu konuda farklı düşüncelere sahip olabiliriz ancak bir birimize saygı göstermeliyiz amacım tartışmak değil sadece düşüncelerimi paylaşmakti eleştiriye açık olmak kendini geliştirmek çok önemli alınmakta bazen normal bir tepki olabilir herkesin hassasiyetleri farklıdır farklı düşüncelerimizin olması güzel değil mi sonuçta hepimiz aynı fikirde olsaydık dünya çok sıkıcı olurdu yine de bu platformda daha yapıcı ve saygılı bir iletişim kurmaya özen göstermeliyiz
Hiç güzel degl sanki sahneye çıkar gbi :) bayrama uygun degl yani
Bence o kadarda değil saygı duyarım firkine kokusougu severim şık giyinmeyi güzel görünmeye önem gösteririm canım
Ben pek beğenmedim cnm
O kadar kötü değil ben şıkır şıkır giyinip suslenmeyi kokoslugi severim
Benlik değil canım ama senin tarzınsa tabi giyebilirsin ama daha çok düğün ve gece dışarı çıkmaya uygun gibi
eklemiştim bir bak istersen yroumunu bekliyorum
Yazdım canım elbiseler güzel bem olsam tercih ederim
Rica ederim güzel günlerde giy inşallah ❤️
Amin hayırla inşallah 🤍🌼
Parlak baş örtüsünü beline başlamışsın gibi tuhaf bir duruşu var. Bej olan bunların arasında en iyisi
Elbise krem olanı kessin alicam 2 etek arasında kararsız kaldım diğer kalem etek nasıl
Çok güzel
Ben beğenmedim modelini. Kumaşı beline sarmış gibi duruyor. Yine de karar senin
Bence çok güzel gömleğin kolları ve siyah olusu kapatmış beyaz bir gömlek ve ayakkabı ile çok güzel kombin olur
Zevkler ve renkler tartışılmazmış.
Bencede canım fikrin için çok teşekkür ederim ❤️🤍
Hiç güzel değil canısı kusura bakma ama gerçek çok resmi duruyor 🙄
Teşekkür ederim bitanem ama alicam 2 eteği ve ekru elbiseyi ❤️
Rica ederim canısı renkler ve zevkler tartışılmaz 🩷💜
🤍❤️🌼
1,489,633 soru
24,346,756 cevap
346,277 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın