Merhaba annişler 8 yıllık evliyim ayrı eve çıkalı daha 1 yıl oldu kayınvalidem evliliğimde her şeye karışan biri birlikte otururken yatak odamı karıştırıyodu hatta çantama çüzdanıma kadar ama hiç bi şekilde sesimi bile çıkarmıyodum takkki salı günü evime gelip yine aynı şeyi yapana kadar kaynanam eşimin bana aldığı özel şeyleri görmüş çekmeçemde ve kıskançlıktan sinirden cıldırdı ilk bana bağırarak sen oğlumu kendine bağlamak için oğlumun paralarını böyle boş şeyleremi harçıyosun dedi bende çok utandım hiç birşey diyemedim o anda sonra ertesi gün eşimi sıkıştırmış niye boşuna saçma şeylere para veriyosunuz ve büssrüü şeyler diye eşime bağırmış eşimde annesine çok sinirlenmiş ve bağırmış anne sen ne diyosun sanamı kalmış bizim özelimiz diye yükselmiş o gün ben evde yoktum sinir kırizi falan geçirmiş kaynanam sonrasında eşimde bana çok kızdı ve hakaret etti ve ben neye uğradığımı şaşırdım eşimle kavga ettim ve çok kötüyüm asla yüzlerine bile bakmak istemiyorum ama annem ayıptır kaynanın yanına git hastaneye diyo sizçe gitmeli miyim siz olsanız napardınız☹️☹️