Kizlar altılı bardak altılı çay tabağı altlığı toplam 290 TL iyimi fiyatı sizce ve nasıl modeli uyumlumu sizce
Tabakları güzel ama bardağı çok sade bence fazla vermişsin gibi geldi ama bilemedim
Bardağı elysia muadili olsaydı belki. Gerçi tabak bardak fiyatlarından haberim yok
O bardağın aynısından bende var ama tabakları kare benimkinin
Ama yine de güzelmiş canım iyi günlerde kullan 🩷
Teşekkür ederim kizlar vala aldım artık aslında değişim yapabilirim bardakta bilemedim siz soyleyince bana da çok sade geldi Elsia model olan 300 liraydı bardak sadece bana çok geldi o daha çok yakışırdı belki ama fiyatı yüksek geldi sadece bardak takımı olarak
Canım çay tabağı da bardağı da kendi başına çok güzel ama fiyatı bana sadece fazla geldi 290 TL verir miyim vermem buna en fazla 200 veririm yani demek istediğim çok güzel ama sen fazla vermişsin
Tabağı güzel ama bardağı soktada satiliyo altılı çok vermişsin canım sadee olmuş baya
E aynısı yuzbirde 100tl cnm
Yaramı desme canım ciddimisin 😳
Tabağı buna benzer dur resim ekliyim
belki birebir aynı değil ama ben yüz TL'ye aldım lavin
Çay tabağı banada 100 e geldi canım ama bardak takımı 190 a geldi seninki bardak fiyatını canım takım deme şuraya bayılırım😂
Vallahi takım:))))😁😁
Füze atsaydin daha iyiydi :D
Kız 100 e nerden aldin kizzz
Bak bı daha geliyo cnm
Hahahah canın sağ olsun cnm 😁😁😁 ama o parayla 3takim alirdin
Hiç sorma yaa çok üzüldüm şuan neyse dediğin gibi can sağlığı yapacak bişi yok :)
İade et cnm olmadi
İade yok canım malesef ama daha bana ders oldu ilk a101 şoka falan bakicam artık :D
Bu takım sürekli geliyo cnm a101 ...benim favorim a101😁haftada bir ugrerim wpden sayfası var cnm ordan takip edebilirsin
Takip ederim yaa ben bim ciyim ondan kaciriyorumdur :D
Ben üçünude takip ediyom bin biraaz fazla geliyo fiyatı sanki
1,472,410 soru
24,110,761 cevap
332,956 kullanıcı