0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (1,653 puan) tarafından

Kızlar sözüm meclisten dışarı ama ben iki gün önce oğlumun buraya ayaklarının fotoğfrafını attım 15 aylık görüntülemesi baya yüksek oldu ama geri kaldırdım dün sabahta yani attığım gecenin sabahı oğlumun ayağında beyaz sivilce gibi ama sivilce değil beyaz yuvarlak bişey gördüm daha önce yoktu çektiğim fotoya dikkatlice baktım ama asla yoktu bugünde banyo yaptırdım kenarları soyuldu ve baya büyüdü o sivilce gibi olan şey :( ben nazar nazar gezen birisi değilim kimse üstüne alınmasın ama bi acaba mı dedim sizce olabilir mi böyle bi durum 

2 Cevaplar

+1 oy
(30,256 puan) tarafından

Olmaz diye birşey yok 

Kaç defa dedim diyorum ailenizi muhabbetinizi evlatinizi eşinizi kendinizi değer verdiğiniz herşeyi sosyal ortamlardan sakının.

Mantıklı gelmiyor bana duruma koyup sosyal.medyada paylaşmak zmaan çok kötü nazarından tut kötü niyetleri insanlara varana kadar .

(1,653 puan) tarafından

Bilmiyorum canım valla ilk defa hoşuma gittiği için paylaşmak istedim burada gece paylaşıp sabaha da böyle bişey görünce şaşırdım açıkçası ağrıyor mı bilmiyorum ama eli sürekli ayağında ayağını tutuyor çocuk 

(30,256 puan) tarafından

Olabilir sevgiden pis nefesten bile nazar değer temahtan 

Ayetel Kürsi oku nas Felak oku gecmezsee öncelik Dr götür 

(1,653 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun bir de şöyle bi durum oluyor bizde oğlum yemeğini iyi yiyen bir bebek emmesi de çok güzel biri görünce maşallah hem yiyor hem emiyor senin sütün hala öyle çok mu çocuk büyüdü artık diyorlar mesela ertesi gün afedersin mememde kocaman sivilce gibi bişey çıkıyor bu durumu bebeğim küçükken daha sık yaşadım sadece emiyordu kilosu yüksekti sütün yarıyor demekki dedikleri gün meme de aynı yara çıkıyordu kaynanama gösterdim bir kere göz bu dedi ama çok ihtimal vermediğim için inanmak istemedim bu durumu da yaşayınca olabilir mi acaba dedim sence var mıdır bi ilişki 

Böyle anlatınca da sanki bütün gözler bizim üstümüzde çok önemli insanmışım gibi oldu ama hahaha

(30,256 puan) tarafından

Evet tabiki var kayınvaliden haklı dikkat etmelisin inan çok etkiliyor nazar insanı.

O sivilce gözden nazardan çıkar hep 
Öyle insanların yanında dikkat et mesela şüphe duyduğunuz biri evinize gelince nazarı olan etkisinde kaldığınız biri 
Nas Felak Ayetel Kürsi oku gizlice üzerine üfle etkisi kalmaz bilincinde olmak gerekli.
Evinizde bakara suresi açıp 
Beyaz sirke ile haftada birde olsa temizlik yapın dip köşe 
Nazar insanı mezara sokar ben inanırım ve dikkatte ederim 
-Reklam-
0 oy
(1,492 puan) tarafından

Çocuğumun fotoğrafını her yerde paylaşan ben ve nazar büyü gibi şeylere hiç ihtimal vermeyen ben gruptan ayrıldı. 

(1,653 puan) tarafından

Bende paylaşıyorum canım inanmam zaten nazar diye eşimde öyle ama gece atıp sabaha da öyle bi yara görünce bi şüphe ettim 

(1,492 puan) tarafından

İnanma canım. Kardeşimin kaynanası,  başı agriyinca bile " falanca kişi beni gördü, nazara geldim o yüzden başım ağrıyor " derdi. Her şeyi nazar, büyüye bağlarsa insan her şeyi sorgular hale geliyor. 

Benim 60 yaş üstü komsumda sürekli kendini okur üflerdi. Nazara geliyormuş sjsjdjdjd
(1,653 puan) tarafından

Ben inanmam canım dediğim gibi ama bende bi de şöyle bi durum oluyordu bazen daha oluyor oğlum küçükken sadece emerdi kilosu yüksek bi bebekti her gören sadece süt mü sade sütle mi bu halde diyordu ertesi gün istisnasız mememde sivilce gibi kocaman bi şey çıkıyordu kendi kendine geçiyordu ilk zamanlar çok umursamadım aklıma da gelmedi açıkçası ama oğlum yemek yemeye başladı emmesi kuvvetliydi hem yiyor hem emiyor senin sütün daha var mı ki demeye başladılar bu seferde hatta geçen ay oldu bu olay sonra eve geldim yine meme de aynı yaradan bu olay 6.7 kere oldu yani en son kaynanama gösterdim işte anne bu ne hep böyle bişey çıkıyor dedim ay bu göz Allah belalarını versin kimin gözü değdiyse böyle çıksın tek çocuğa sana bişey olmasın da dedi hahahaha işte oğlumun ayağında da aynı benim mememde çıkan yaradan çıktı ya o yüzden bi kafam karıştı benim 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 532 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde YiğitAli'm (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 307 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,839 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 3,488 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (5,328 puan) tarafından soruldu
+10 oy
13 cevap 856 göst.