Bebginize ileride anı bırakmak için neler yaptınız. Fotograf günlük gibi..
Fotograflarini cikarttim ,albüm yaptim🫠❤️
Fotoğraflarını çıkarttım ve albüm yaptım
Ben gobek bağını atmadım ilk hastane çıkışını saklıyorum. Gebelik testi gün ay yil saat dakikası dakikasına yazdım. Usg fotoları ilk beta hcg değeri testimiz. Ayak izi , doğumdan sonra takılan bilek ismi. Ay duygulandım ya açıp bakicam . Ama usg filmlerini aşağıdaki bi anne gibi defter yapmayı düşünüyorum
Şuan biriktiriyorum biriltirdiklerimle ne yapacagıma henüz karar vermedim
Ultrason goruntuleri duruyor bebeklik kiayfetleri emzik biberon göbek bağı ilk oyuncağı birsuru fotoğraf cikartim albüm isimli yastığı anneler gününde al gül ilk çikan dişi daha neler neler kutu bayaaaaa dolu
Sadece kutu değil artık her yere bişey tıkıştırıyoruz hatıra diye atmak istemiyorum hiç
Doğduktan sonraki en güzel anları, en güzel fotoğrafları silindi. Daha ne yapabilirim ki!
Daha yapmadım ama saklayacağım parçalar duruyor ultrason fotoğrafları ilk kesilen saçları ilk kıyafeleri ilk ayakkabıları göbek bağı ilk oğlumun ki kayboldu nasıl oldu anlamadım ama ikinci oğlumun ki duruyor hastane doğum kağıtları ilk bez paketinden ayırdığım ilk bezleri ilk Oyuncakları bunları küçük bir sandık ve ya metal bi saklama kutusu alıp içine koyacağım
Ultrason fotograflari
Günlük
Gündelik fotograflar,video
Kıyafetler bıraktım anı olsun diye
Foto çıkartmak çok pahalı ya. Benim de ay ay cektiklerim var bi onları çıkardım gerisi telefonumda hamilelikte bi kac kere çektim. Hatta karnımda hareket ederken videoya aldım onlar var.
tan 5 yildir hergun 1 er fotolarinu cekiyom
Anaa iyi yapıyorsun kız. Ben de her ay pasta kesiyorum 1 yasa kadar devam 😀
Fotoğraf albümü, ultrason fotoğrafları, ilk saçları, benim ve onun hastanede takılan bileklikler göbek bağı ilk kıyafetleri. İlk öğrendiğim testler bunları sakladım canim
Albüm çıkardım, çocuklarımın bebeklik takımlarından birer takım sakladım
İki senede bir foto çıkartıp albüme ekliyorum
1,465,097 soru
24,011,875 cevap
327,816 kullanıcı