Kızlar eşimin akraba sı var akşam kaynanamı aradı işte bebeğin yanına gelecez kaynanam üst kata oturuyor hata kadın lâ konuşuyor uz numaram var onun numara sı var ben artık bişey yapma dım o kadar sinirim bozuldu ben bu insanlar lâ aramı kestim kaynanama gelmiş lerdi işte dedi sen niye gelme din yukarı bebek ziyaret inde bana haber verme sı gerekiyor du siz olsaydın iz ne yapar dınız
Bazı insanları seveb bulur sevemezsin bagzi insanlar sebebsiz sevilmez 😉
Benim bebeğim ın yanına gelecek se beni arıyacak değil mi
Ever seni saymamis resmb
İşte anlayan biri çıktı sağol canım
Başlığa cevab vereyim hain kötü niyetli yılan oldukları için sevemiyorsun çünkü bende tam o yüzden sevmiyorum 😏
Ben sezeryan oldum 3 gün olmuş tü eşim evde değil di yemin ederim kaynanam ve Kızları eşim ın babasını doldur up üstüme saldılar hata evden kaçacak tım asla o günü unutmam o günden beri nefret ediyorum onlardan o günden beri uzak laştım eşim de aynı şekil de
En iyisi değer görmediği yerde ne yapsın insan vallah bn öyle değer görmediğim yerde gölgemi bile bırakmam
Ben o gün sabaha kadar ağladım Rabbim sen en büyük cezayı ver onlara
Boşver canım anlamış oldum sende
Zaten o gün akılandım
Ya niye seveceksin ki zaten😃😄
Sâdece eşimi seviyorum kaynanam üst kata oturuyor iki ayda bir gidiyor um yukarı
Aynı bina hiç çekilmez. İki sene aynı sokakta oturdum eşimle kavgamız bitmiyordu. Her halta karışmak herşeye laf sokmak yeni evliydik o zaman tabi.
Biraz birikim yapıcaz evimi satıp başka yerde ev alamıyı düşünüyoruz
Allah yardımcın olsun kaç kurtar kendini de eşinide
Sağol canım
Bebek görmeye kaynanama gelirlerse ben seviniyorum beni aramalarını beklemiyorum çıkıyorum agirlayip gönderiyoruz bana gelmediklerine şükrediyorum.
Oda var değil mi canım valla eşim de böyle dedi bana
Hem temizlik hem hazırlık hem ağırlama hem çocuk çok zor ben en fazla 2 çeşit yapıp kaynanama çıkarıyorum sagolsun hepsini hallediyor
Ben hiç bişey yapma dım çünkü haketmiyor lar
Bende görümcem hariç hiçbirini sevmiyorum
Hepsi aynı demek i
Eşimin ailesinde bazen eşimi bile zor seviyorum degilki diğerleri
Sen ne kadar iyi gitsen onlara onlar sana kötü gelir brn bunu gördüm onlarda
Aynen öğle canim
Eş ailesi sevilmek için değil zaten.
Büyük olarak onu aramıştır belki. Benimde babaannem yaşarken biri geleceği zaman 92 yaşındaki babaannemi arayıp gelecez derdi. Bosver , lohusasin kafana takma bu günlerinin tadını çıkar.
Bu olay daha önce oldu canım ama bugün konu açıldı
Offf koca tarafi sevilmiyir zaten ya neyini sevecen 😁
Tek değil ı'm😁
Şey diyesim geldi.. eşimin akrabalarından sadece çocuğumu seviyorum😅
Eşimi de seviyorum valla ben 😁
Böyle bi yorum görmüştüm kuzu ondan yazdım yoksa genel olarak herkesi severim ben şükür kimseyle sıkıntım yoktur☺️ Huzursuzluk kötü ya çünkü.
Yanlız olmadığını düşün çünkü çoğunluk sevmiyo🤗
Ayn valla canım hiç bir zaman da sevmem oda beni sevmesinler
1,486,998 soru
24,309,279 cevap
344,630 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın