0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından

Bu ikici hamileliigm iki aylik ama karnim simdide.n cikti normal midir yaa:):):)6 aylik givi duruyo karnim

3 Cevaplar

0 oy
(1,965 puan) tarafından

aynı soruyu dün sordum :)

benim de aynı 10 haftalığım karnım kocaman oldu ilk hamileliğim ikizdi. 4 aylıkken böyleydi

(212 puan) tarafından

:):)bnmde 8 haftalik sanjrsin buyuk boyle sezarya. Gobegimde vardi az ama bu gobekte. Daha buyuk kilode almadm hic bisey yiyemiyorm bunda

(1,965 puan) tarafından

benim iştahım yerinde. mide bulantım ilkinde hiç yoktu bunda biraz var ama sarsacak kadar değil. ben de karnımdakinin gaz olduğunu düşünüyordum ama istikrarla sertleşen bir göbek. sanırım sahiden bebekten dolayı.

etrafımdakilerin dediğine göre 2. hamilelikte öyle olması normalmiş

(212 puan) tarafından

Anladm nm mide yanma sonra kusma yasiyorm yannmadan dolayi bnmde gobek degl nedn erken.  Cikti:):) kimseye soylemedm ailemden baska cevrem blmiyor anlicaklar diye sey yapiyorm biraz buyusun diye demiyorm baba tarafi degisik oldjgu icn

(1,965 puan) tarafından

benim ilk hamileliğimde daha bebek olmadan öğrenmişlerdi (tüp bebek çünkü)

bunda da transfere giderken sadece annelere kardeşlere söyledik. ama şuan iş yerim konu komşu herkes biliyor. ben maksimum kalp atımına kadar susabildim :)

(212 puan) tarafından

Benim daha duymadm kalp atisini erken dediler subat 5 ne gidicem kalp atisi icin insallah duyarm

(1,965 puan) tarafından

8 haftalık duyulur aslında. en son ne zaman gitmiştin

(212 puan) tarafından

6 haftslikken gtmistim suan 7.5 haftalik subat 5 gel dedi kalp atisi ozamma dha iyi duyulur dedi 

(1,965 puan) tarafından

hadi hayırlısıyla güzelce gelişirler inşallah

-Reklam-
0 oy
(4,757 puan) tarafından

Normal daha erken cikar. İlk hamilelikte 16nci haftada ikincide 11 haftalikken baya belirgindi. 15 haftalıkken da dışarıdan belli oluyordu hamile olduğum

0 oy
(4,238 puan) tarafından

Gazdır o oluyor baslarda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 207 göst.

Kategoriler

1,473,140 soru