+4 oy
664 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,212 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler öğlen kahveleri icildimi neler yapıyorsunuz akşama menüde neler var 

Çok şükür işlerim bitti yemeklerim hazır ve ben anca kahve içmeye fırsat bulabildim 🫣

Büyüğüm uyudu küçüğüm uyandı uyanacak pusete koyup yanıma aldım öyle yemek yaptım 🤯

Bugün Pazar olduğunu unuttum günleri karıştırdım normalde balık olacaktı ama iş işten geçti 🤣

Tarhana çorbası pirinç pilavı ve taze fasulye yaptım ☺️ ALLAH BEREKET VERSİN 🤲🫶

Eşim gelince de bi pazar yapıcam 

İki bebeyle artık erkenden bitmiyor işler 🥳

image

image

24 Cevaplar

0 oy
(1,590 puan) tarafından

Afiyet olsun Bebeğim 9dan beri uyanık kahvaltiyada razıyım bıraktığim gibi ağlıyor  midem sırtıma yapıştı 😀

(6,212 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun bende arada kucağıma aldım arada pusete koydum yaptım işlerimi 

-Reklam-
0 oy
(470 puan) tarafından

Ben yemeklerimi genelde 4-5 ten sonra yapuyorum isıtmayi sevmiyorum. Siz sogumamasi için özel birşey yapıyor musunuz ? Isıtıyor musunuz

(6,212 puan) tarafından

Migro dalga da ısıtıyorum bende pek sevmiyorum ama akşama kadar evdeyim acikiyorum oğlum var oda açıkiyor normal yemek yesin istiyorum yemek olmadan olmuyor 

0 oy
(582 puan) tarafından

Ohhh mis gibi ellerine sağlık canım benim 💜

Afiyet şifa olsun inşallah 🌸

Ben de kırık parmakla temizlik yapıyorum mafoldum 

Daha yemek yok ortada ocağa doğalgaz bağlanacak tamirci bekliyoruz dolap felan delinecek

image

(6,212 puan) tarafından

Kolay gelsin cnm çok geçmiş olsun 

(582 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 💖💖

0 oy
(211 puan) tarafından

Eline saglık cnm ama aklıma hıcbısey gelmiyor 🙄

(6,212 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm bulursun inşallah yorumlara bi göz at istersen fikir olur 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 866 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 288 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,212 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 570 göst.
14 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,212 puan) tarafından soruldu
+4 oy
25 cevap 729 göst.
24 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,212 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,785 soru

23,874,396 cevap

321,043 kullanıcı

...