+1 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba burayı gebelik takip uygulamasından buldum artık tüm gücüm tükendi derdimi bile anlatamıyorum.

Ben İzmirliyim ailem bana karşı asla iyi biri olmadı okutuyordular ama onu da kafama vuruyordular 18yaşında eşimle tanıştık 7yaş büyük benden. Ailesi saygılı biri beni kabul etdiler düğünüme ailem gelmedi ama bana düğün de yaptılar kız tarafı erkek tarafı olmadı. Onunla çook mutluydum dünyanın en naif insanıydı kızımız doğdu tüm zamanını onunla geçiriyordu gezmeye gidiyorduk hiç bir sorun yoktu. Sonra biriyle görüştü arkadaşı bile değildi erkek o da kumar oynamayı öğretti ve kaç defa kazanmış bunda ego oldu vazgeçmedi ve daha da büyüdü. Babasıyla hergün kavga etdi benimle etdi ama bırakmadı. 5sene sonra oğlumuz doğdu babası gelecekte çocuklarından utanıcaksın bırak haram parayı dedi bıraktı. Ama bırakmamış tekrar tekrar oynuyormuş. Tek derdi para. Kayınpederim bu zaman kadar helal kazandı ama şimdi oğlu haramla oğluna kızına bana hediyeler alıyor. Onun o parayla aldığı hiçbir hediyeyi istemiyorum. Tehtid ettim ayrılıcam dedim özür diledi ağladı tekrar ayrılamadım. Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim istemiyordum çünki asla eski ailemiz yoktu. Kızım artık büyük 11yaşında tekrar abla olucam diye sevindi oğlum da kardeşim olucak dedi sevindi tüm aile sevindi. Eşime söyledim istemiyorum biz eski aile değiliz 3 çocuk olmaz. Ama izin vermedi hep yalandan söz verdi. Artık doğumuma 9gün kaldı bazı geceler eve bile gelmiyor. Kıbrısa gidiyor geldiğinde öğlene kadar uyuyor. Haram para bırakıp gidiyor ihtiyacları al diye. Ama kuran kitap çarpsın bir kere bile o paraya dokunmadım. Kayınpederim torunları için gönderiyor oğlunu yüzüne bakmaya tahammülü yok. Oğlununda umrunda değil

11senedir bir kere bile olsun öz ailem beni arayıp sormadı annem bile aramadı torunları olduğunda ve bu iğrenç olaylardan haberleri var ama bir kere aramadılar onlar için ölmüşüm. 

Söyleyecek çok şeyim ama var söyleyemiyorum ağlamak istiyorum bebek için onu bile yapamıyorum kendimi unuttum sadece çocuklar için iyi görünmeye çalışıyorum. Bazen kalbimi kırıyor sabahı hediyeyle geliyor unuttum sanıyor 40 yaşına merdiven dayadı ama hala 3çocuk babası olduğunu bir ailesi olduğunun farkında değil Allah o adamın belasını versin kumarı aklına soktuğu gibi bir gece de insanın hayatı alt üst oluyor

3 Cevaplar

+1 oy
(105 puan) tarafından
Ailen yanında değil ama en azından eşinin ailesi yanında cnm oda bir tesellidir onada şükür ama eşin konusunda Allah yardımcın olsun valla bacım çok zor biliyorum arkadaşımın eşi de böyleydi kurtulamadı evlerinde huzur yok ama evlilikleri de devam ediyor onlarında çocukları var. Rabbim kimseye yaşatmasın. Eşinize de bu mübarek günde hidayet versin 
tarafından
Yanımdalar Allah razı olsun ama onlara yazık oğulları böyle biri çıktı
(105 puan) tarafından
Bu dünyada herşey insanlar için herkes birinden imtihan oluyor. Kimisi eşiyle kimisi annesi, babasıyla kimisi de evladiyla imtihan oluyor cnm. Gerçekten çok yazık ya temiz ailelerin evlatları böyle çıkınca insan üzülüyor
tarafından
Öyle korkuyorum ki oğluma da büyüdüğünde öğretir eğer öyle bir fikri varsa Allah hiç oğlunun büyüdüğünü göstermesin ona
(105 puan) tarafından
Allah korusun ya düzelmesi için dua edin bakın bugün mübarek gün namaz kılın dua edin Rabbim dua edenleri geri çevirmez. Bugün olmazsa yarın Allah'ın izniyle düzelir ama böyle de devam ederse çocuğunuzu eşinize yaklastirmayin bence. Dediğiniz gibi onada öğretir Allah korusun
tarafından
Hiç umudum yok hep dua ediyorum Allahıma sığınıyorum ama çok zor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm canım ne yapmalısın bilmiyorum iyilikten de kötülükten de anlamıyo demekki boşan desem 3 çocukla nasıl olur en iyisi onu evden at kayın baban destek oluyormuş zaten 
tarafından
9gün hiç geçmesin istiyorum 3çocukla yalnız kalıcam kayınvalidem görümcelerim gelir ama o gelmez doğduğun gün bile gider o pislik yere
tarafından
Bırak defolsun gitsin canım. Çocuklarınla daha mutlu olursun inşallah
0 oy
(5,757 puan) tarafından
Simdi olayı kafamda netleştirmeye çalışacağım.

1- eşin ne iş yapıyor,tam olarak çalışma saatleri ne? 

2- kumarı tam olarak nerde oynuyor sanalda mı yoksa gercek kumar mı ve oyanamak icin nereye gidiyor?
tarafından
İnşaat mühendisi.Para taraftan bir sorunumuz yoktu babasıda hep destek oldu. Eskiden büyük kızım küçükken işine sabah gidiyordu akşam dönüyordu.
Sanaldan da oynuyor bazı geceler kıbrısa gidiyor gitme diyiyorum ağlıyorum umrunda bile olmuyor geciştiriyor
(5,757 puan) tarafından
Bak canım eşin gayet bilinçli bi şekilde bu işi yapıyor. Yani senin malesef önleyebilecegin bi noktada değil. Ama şöyle de söyleyeyim eşinin düşüşü çok ama çok büyük olacak.
Sen bu durumda sadece düşüşten sonrası için önlem alabilirsin.
Mümkün olduğunca eşinin verdiği parayı biriktir birikim yap. Mümkünse eşinin üzerine hiçbisey kalmasın, senin üzerine olsun herşey.
Kayınbaban hala para gönderiyorsa onu da sen al,eline geçen en ufak parayı(kocandan gizli) birikitir. Parayı banka hesabına koyma,mümkünse altın yapıp kimsenin bulamayacağı biyere bırak. Çocuklarının geleceği için bu parayı biriktirmen gerekiyor,haram olarak düşünüyor olabilirsin ama yine de biriktir. Dedigim gibi yıkımınız büyük olacak.
Bu arada kayinpederle de konuş o da kocanın üzerine bisey yapmasın.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 175 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 2bebek1anneee (42 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 134 göst.
0 oy
5 cevap 325 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,468 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,472,819 soru

24,116,535 cevap

333,247 kullanıcı

...