+1 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde (1,042 puan) tarafından
Merhaba kızlar size danışmak istedim korkuyorum da göğsümde elimi atınca misket kadar bi sertlik var adet dönemime yakın ağrısı oluyor ama şu sertlik kızım baya küvezde kalmıştı o zaman pompayla sağım yapıyordum bu sertlik o zamandan var ama sanki artık ağrı var ptesi ye genel cerrahi ye randevu aldım inşallah kötü bişey değildir 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İnşaAllah güzel bir sonuç alırsın canım❤️
(1,042 puan) tarafından
İnşallah canım interneten bakınca Allah korusun da kanser oldum resmen
tarafından
Ayy bakma oralara lütfen. Çeşit çeşit şey var doktor teşhis etmeden anlayamazsın. Sen içini ferah tut Rabbim kötü hastalıklardan korusun
(1,042 puan) tarafından
Amin canım amin Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(826 puan) tarafından
Emziriyor musun ?
(1,042 puan) tarafından
Yok canım bu şişlik ta o zamandan kaldı bende süt kanalı tıkanmıştır diye düşündüm
(826 puan) tarafından
Aynı sorun üzerine geçtiğimiz günlerde doktora gittim. Ultrasyon istedi sağ göğsümdeki şikayet üzerine gitmiştim sertlik ve ağrı. Sonuç olarak iki gogsumde iyi huylu kist çıktı. Belirli aralıklarla kontrol denildi. Ve ayrıca adet donemlerinde ağrı olacagini belirtti doktor. Bu her kadında olabilecek bir durummus. İçini ferah tut. İnsaAllah korkulacak bişey çıkmaz. Geçmiş olsun.
(1,042 puan) tarafından
Anladım canım İnşallah kötü bişey yoktur
0 oy
(373 puan) tarafından

Canım merhaba bende şuan emziriyorum 12 ay önce felan bıraktım benimde sertlik geliyor misket gibi korkuyorum neden olabilir

(272 puan) tarafından

Süt kanalların tıkanmış olabilir ama bazen kistte dönüşe bilir benimde şuan var o şekil 

(373 puan) tarafından

Canım sut kanalarim tıkalı idi zagen hala öyle sol gogusumde elime geliyor minik minik bebeğim çok emmesi beni

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 171 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
9 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzu arzu (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
22 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 145 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,763 soru

24,129,378 cevap

333,949 kullanıcı

...