+1 oy
367 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (449 puan) tarafından
Selamun aleyküm kızlar hayırlı geceler her duşta aynı sorun malum kış oldu için sıcak suyla duş alıyorum her duşta nefesim daralıyor kötü oluyorum sizde de böyle mi bu bir sağlık sorunu mu KOAH genetik olur mu şeker tansiyon var onalr genetik her duşta neden böyle oluyor önceden de sıcak suyla duş alırdım ama böyle nefesim kesilmezdi norml mi doktora gidince söylemeli miyim duş alırken nefesim daralıyor ve yoruluyorum şeker oldum ardına Tansiyon oldum şimdi de KOAH olurum diye korkuyorum hastalıklar üst üste geliyor gibi 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evin sobalı mı doğalgazlı mı? Sobalı ise şofbenle mi yıkanıyorsun?
(449 puan) tarafından
Banyo mutfak la bitişik ev sahibim imkansız izin vermez bırak duvar kırmayı çivi çaksak moreli bozulur kızar gerçekten bilmiyordum siz dediniz bende gogleden baktım o gazı soludukca nefes almada güçlük ölüm vs yazıyor korktum valla ne yalan söylim eşimede söylim sabah oda dikkat etsin çok teşekkür ederim Allah razı olsun sen demessen aklıma bile gelmez her duşa korkuyla girecem şimdi
tarafından
Allah ıslah etsin öyle ev sahibini ya , Can'dan önemli mi . Yarın öbür gün 2mt²'lik mezara girecek oda.
Neyse kuzum korkulacak birşey yok dediğimi yap sen, çok fazla kalmayın , mesela 2 çocuğu birden yıkama . 1ini yıka 1 saat sonra diğerini yıka. Kapıyı açık bırakıyorsunuz ya hani. En yakın pencere nerede varsa onuda açın , mümkün mertebe ne kadar az solursanız o kadar fayda var
(449 puan) tarafından
Şimdi şöyle diyim yakında pencere yok banyo koridorda çünkü banyoda küçük bir yer wc de içinde oldu için daha da küçük inanki belki 4 5 tane şohpen değiştik çareyi kapıyı açık bırakıp duş almakta bulduk misafir gelse imkansız banyo etmek şohpen yandı yanacaktık az kalsın büyük sartel yandı bu havasızlıktan cocukalri salonda yıkıyorum şimdi bunları duydum hiç ettirmem banyoda vakit ayırıp yorum yaptın için çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah ☺️
tarafından
Ah gülüm Rabbim sana çok daha güzel evlerde oturmayı nasip etsin inşallah ❤️❤️ aynen sen cocuklari hep oturma odasında yıka
Rica ederim canım benim Allah cümlemizden razı olsun inşallah ❤️
(449 puan) tarafından
Aminnn inşallah canım benim huzur olsun yeter kardeşim ☺️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Su çok sıcak oldu mu bnde de öyle oluyor hemen soğuk suyu açıp bikaç saniye de olsa altında duruyorum yada yüzüme çarpıyorum suyu yoksa kafam bile dönüyor 

Sırf bu yüzden gebelik başından beri nolur nolmaz diye soğuğa yakın ılık suyla yıkanıyorum tansiyon düşüyor galiba
(449 puan) tarafından
Altında fazla durmamaya çalış bende sıcak suyla duş alınca nefes darlığı oluyor bide halsizleşiyorum bianda hasta gibi oluyorum dikkat et kendine annesin sen ❤️ suyu da çok sıcak yapma belkide dedin gibi Tansiyon düşüyordur
(449 puan) tarafından
Bende tam bilmiyorum DP kardeşimizin yazdı yorumu oku canım bizim banyoda pencere yok şohpen de buhar yapıyor kötü oluyorum duşta uzun kalmadım halde
tarafından
Büşra canım hepsinde karbonmonoksit gazı var canım
tarafından
Normalde bnde zaten tansiyon düşüklüğü var normalim küçük tansiyon 5tir 4 olsa hastaneliksib zaten diye biliyorum ben:))
Sağolasın canımcım ♥️
Dp cidden çok şaşkınım şuan aaa yıllar önce beyaz showa katılan çok akıllı küçük gariban bi kız vardı evde banyo ederken şofben gazı yüzünden ölmüştü çok üzülmüştüm aklıma o geldi:((( çoğu kişi elektriklileein de gaz çıkardığını bilmiyodur dikkat edelim sağolasın canım ♥️
tarafından
Canım direk aklıma benimde o geliyor :( ablası da vefat etmişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Suyun ısınabilmesi için karbon içeren yakıt var içinde canım , havayla temas ettikçe karbonmonoksit gazına dönüşüyor ve havaya karışıyor. Ondan dolayı çok dikkat etmek gerekir
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Koahta nefes almakta değil vermekte zorlanırsın ve wheezing dediğimiz hırıltılı nefes alıp verme olur. Neredeyse tamamen sigara ve çevresel etkenlere bağlıdır. Sadece alfa1antitripsin geni eksikliğinde koah genetik nedenlere bağlı olur 
(449 puan) tarafından
Bende şükür hırıltı vs yok inşallah olmasın da ailede hepsinde var genetik olur mu diye de merak ettim yaşım küçük olmasına rağmen şeker tansiyon var oda genetik oldu için sadece duşta nefes sorunu yaşıyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 768 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Beyza58. (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
0 oy
9 cevap 517 göst.
0 oy
2 cevap 156 göst.
28 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Euaguclu (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,252 soru

24,151,531 cevap

334,940 kullanıcı

...