0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından
Kızlar kızımın çok midesi bulaniyordu kustu bir kaç kere daha öncede vermiştim emedur fitil her zaman ki fitil kaygan ve yumuşak bir dokusu vardı bugunki sert elimde dağılıyordu bende mecbur verdim baktım tarihide geçmemiş ay korkmaya başladım kızım daha 4 yaşında uyudu şimdi ne yapacağımı bilmiyorum

3 Cevaplar

0 oy
(632 puan) tarafından
4 yaşında fitil onerilmiyor çok zor kalmadiysan eğer. Çocuk kendisini biliyor ve fitil koymak onun için farklı düşüncelere yol açabilir. Ben bebekken kullanıyordum sahada kullanmadım 
(828 puan) tarafından
Bende bebekken bir kez kullandım doktor vermişti ondan sonra kullanmadım ilk çocuğumda
(632 puan) tarafından
2 yaş üzerine fitil önerilmiyor ki bende koymam yani önerselerde. Hangi akılla koyulur o çocuk onu ne diye kabul edecek kim bilir
(828 puan) tarafından
Nasıl bir kafa yapısı bilmiyorum kii yani bende merak ettim benimki 6 yaşında şimdiye kadar kaç kez hastalandı kusma ishal ateş bunlar zaten üst solunum yoluyla tedavi edilen şeyler fitil neden ya
(632 puan) tarafından
Herkes bir değil işte. Belki oda bizim anneliginizi sorgular
-Reklam-
0 oy
(828 puan) tarafından
Yani anlayamadım 4 yaşında bir çocuğa neden midesi bulanıyor diye fitil koyuyorsun doktor var hastane var üst solunum yollarından tedavi etmek varken neden çocuğa fitil koyuyorsun şaka gibisn çocuk 4 yaşında birde 
0 oy
(9,082 puan) tarafından
disarda kaldiysa yumusar . dolapta sert durur benim bildigim. bencede diger yazan arkadaslar gibi dusunuyorum artik surubunu icir fitil yerine surup icmiyirsa da bir yolunu bulup vermek gerek.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 331 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sggg (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 972 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 317 göst.