0 oy
199 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (42 puan) tarafından
Kızlar mikostatin antibiyotik mi ya? Bebeğim 14 aylık pamukçuk olmuş doktor da bunu verdi bir kaç gün kullandım ve bugün ishal oldu. Kaynım mikostatin yapmış olabilir o da antibiyotik dedi. Doktor hiç antibiyotik falan demedi çok şaşırdım duyunca bilseydim en başından vermezdim ya. 20 gün önce de 2 kuru antibiyotik kullandık hastaydı diye deliricem ya her şeyde antibiyotik yazıp duruyorlar..

3 Cevaplar

0 oy
(163,479 puan) tarafından
post ciksin    
(42 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️
-Reklam-
0 oy
(599 puan) tarafından
Nasıl veriyorsunuz siz biz ağız kenarına damlattık antibiyotik kadar vermedik içmesi adına tam olarak hatırlayamasamda ilk oğlumda ne yaptıysak geçmedi doktorumuz verdi ağız içine damlatın diye ben hatta çocuğun dili de öyle oldu diye damlatmıştım sadece kaşık kaşık vermemiştim ishal gibi bir durumuz olmamıştı 
(42 puan) tarafından
Ben direk ağzına damlatıyorum 5 gündür veriyorum günde 4 defa ama gerileyen bir şey yok gibi
(599 puan) tarafından
Bizim 3 günde geçmişti canım etkili bir ilaç işe yaramış olması gerekirdi ağız içi damak dil ve dudağına kadar gelmişti oğlumun biranda oldu götürür götürmez mikostatin verdi doktorumuz 3 günde geçmişti
(42 puan) tarafından
Yaaa biz de neden fayda etmedi acaba. Yutması sorun olmaz bu arada değil mi?
(599 puan) tarafından
Yok canım zararsız diye biliyorum siz yine bşr doktorunuza danışın bence geçmemesi adına
(42 puan) tarafından
Öyle ederim canım sağol
0 oy
(6,410 puan) tarafından
Mikostatin antibiyotik değil antifungaldır ishal yapabilir ama ben hiçbir hastamda görmedim. Pamukçuk devam ediyorsa bebeğinizin size tarif verebilirim
(42 puan) tarafından
Tamam deneyeyim onu da çok teşekkür ederim.
(6,410 puan) tarafından
Mikostatini de aslında bu çubuklara damlatıp temizleseniz yutmazdı. Keşke drnuz veya eczacınız anlatsaydı çok iyi olurdu.
(42 puan) tarafından
Bende yutulacak bir şey sanıyordum hep hatta öyle bir iki defa kaşığa döküp vermişliğim de var ya :((
(6,410 puan) tarafından
Yutulur yutulmasında bir şey olmaz ama yaraya pamukçuğa denk gelmesi gargara yapılıp ağızda tutulup yutulabilir de çıkarılabilir de. Ama bebekler gargara yapamayacağı için o çubuğa damlatıp ağız içi silinir daha etkili olur
(42 puan) tarafından
Hmm teşekkür ederim sağol ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 209 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.
15 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayzasl (4,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,475,171 soru

24,150,356 cevap

334,872 kullanıcı

...