0 oy
174 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,415 puan) tarafından
Kızlar geçen hafta görümcemi nişanlısı almaya geldi. Bebeğimin o gün aşısı vardı hemşire ateşi çıkabilir dedi o yüzden gitmedim. Dönüşte yürüyerek dönecektik çünki. 

Bu gün eltim ile konuşuyorduk. Görümcem ve nişanlıdı odada konuşmak için girmişler. Kaynanam, eşim ve kaynım kapı dinlemeye gitmişler. Eltim de mutfaktaymış. Kaynanam oğullarına aldığınız karılar da karı olsa demiş. Oğulları hiçbir şey dememiş. Damadını da sevmez. 3 evladı onun  istedikleri ile evlenmemiş. 

Kızının düğünü oldu 2 gün önce düğün çıkışı fotoğraf çekiminde kızının yüzüne tükürdü başın göğe erdi mi diye bağırdı. Kızına bunu yapmaya hakkı yoktu asla en güzel gününü mahvetti. O kadar insanın içinde. Kızı diyarbakır dan konya ya gelin gitti.

Kaynanam bizi oldum olası sevmez. Ona hiçbir kötülüğümüz de dokunmadı. Sezonluk işe gittiler evinin işini yaptım kayınpederimin yemeğini yaptım. Evlerine gittiğimde bebekten önce işlerimi yaptım. Tesettüre girmedim diye kızıyor bana  zorluyor beni bildiğiniz. 

Oğlunu her fırsatta dolduruyor. Artık eşimle bile sohbet etmiyoruz. Bir şeyler oldu eşime. 

Kızlar artık çok yoruldum. Ne bu eşle ne de bu kaynana ile ne yapacağımı bilemiyorum artık. 

2 buçuk aylık bebeğim var o olmasa giderdim ama yapamıyorum. 

3 Cevaplar

+1 oy
(4,568 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun. Tek kizdigim nokta bebeginin onune değmeyecek insanların isini gücünü koyman. Bunu asla yapma bi daha. Senin bisey yapmana gerek de yok kötü insan kötüdür bu kadar. Kizina qcimayan el kizina mi aciyacak. Neyse dedigim gibi tek celsede hicbi bo.kun olmayacak insanlar icin cocugunu ikinci plana atma kocan bile olsa
(1,415 puan) tarafından
Asla bir daha yapmam yemin ettim zaten.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım Allah eşine akıl versin o kaynanasa mezara gider bit an önce inşallah 
(1,415 puan) tarafından
O bizi de gömer sonra gider kesin
0 oy
(14,051 puan) tarafından
Doğu bölgesinde hep bu tarz olaylar oluyor sanırım anneler kendi istedikleri kişiyle evlensin istiyorlar çocuklarını evlenmeyince düşman kesiliyolar bir tanıdığım var onun da annesi aynı buna benzer şeyler yapmış evlendiği dönemde 
(1,415 puan) tarafından
Benim ne suçum var ki. Oğlunu sanki ben zorladım benimle evlendi diye. O istememiş. Sonra geldi benim hayatımı mahvetti. Hem oğlu hem de kendisi. Keşke diyorum evlenmeseydim diyorum artık.
(14,051 puan) tarafından
Senin suçun yok ki zaten sorun onlarda tamamen ve oğullarının annelerine birşey dememesi sorun anneci oluyorlar biraz da
(1,415 puan) tarafından
Maalesef öyle

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 224 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hasret12323 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
16 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyadua1 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy