Kızlar geçen hafta görümcemi nişanlısı almaya geldi. Bebeğimin o gün aşısı vardı hemşire ateşi çıkabilir dedi o yüzden gitmedim. Dönüşte yürüyerek dönecektik çünki.
Bu gün eltim ile konuşuyorduk. Görümcem ve nişanlıdı odada konuşmak için girmişler. Kaynanam, eşim ve kaynım kapı dinlemeye gitmişler. Eltim de mutfaktaymış. Kaynanam oğullarına aldığınız karılar da karı olsa demiş. Oğulları hiçbir şey dememiş. Damadını da sevmez. 3 evladı onun istedikleri ile evlenmemiş.
Kızının düğünü oldu 2 gün önce düğün çıkışı fotoğraf çekiminde kızının yüzüne tükürdü başın göğe erdi mi diye bağırdı. Kızına bunu yapmaya hakkı yoktu asla en güzel gününü mahvetti. O kadar insanın içinde. Kızı diyarbakır dan konya ya gelin gitti.
Kaynanam bizi oldum olası sevmez. Ona hiçbir kötülüğümüz de dokunmadı. Sezonluk işe gittiler evinin işini yaptım kayınpederimin yemeğini yaptım. Evlerine gittiğimde bebekten önce işlerimi yaptım. Tesettüre girmedim diye kızıyor bana zorluyor beni bildiğiniz.
Oğlunu her fırsatta dolduruyor. Artık eşimle bile sohbet etmiyoruz. Bir şeyler oldu eşime.
Kızlar artık çok yoruldum. Ne bu eşle ne de bu kaynana ile ne yapacağımı bilemiyorum artık.
2 buçuk aylık bebeğim var o olmasa giderdim ama yapamıyorum.