0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (43 puan) tarafından
Kızlar ben prezervatif ile korunuyorum 10 aylık bebeğim var elimde bende dikkat ediyıruz normalde bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım  sabahtan beri karnım kasıklarıö agrıyor  adet olunca böyle ayaklar ısınır veya koku hassasiyeti olur ya bende heğçlsi var  hata akşam yemeğinde adet olduğumu sanıp wc ye gıtım yok kanama şuan bile karnım agtıyor kadıklarım agrıyor ama adet olmadm 

Daha öncede 2gün gecıkmışti 

Bu olay beni bitiriyor korkuyorum 2  bir yöntem daha, kulanım diyorım 

Sizde spiralni

Yoksa, Yasmin ilacınmı

3 Cevaplar

0 oy
(441 puan) tarafından
Adacayı papatya cayı iç adet olmanızı destekler söker 
(43 puan) tarafından
Sabah yapıp içicem
-Reklam-
0 oy
(13,921 puan) tarafından
Normalde adet olacağın zaman bu belirtiler oluyo mu belki yine olacağın içindir Rabbim hayırlısını versin 
(43 puan) tarafından
Evet tam benim  adet belirtilerim  mesela ayaklarım çok ısınır  adet döneminde ilk iki gün kasık ve karın agrım olur bu agrışar ara ara bel ve bacagıma vurur. Belirtiler var kanama yok
(13,921 puan) tarafından
Belirtiler varsa gebelik değildir ya bazen düzensizlik yaşanıyor adet dönemlerinde ondan olabilir belki
0 oy
(747 puan) tarafından
9 unda oluyordum hep 18 inde oldum bnde hatta öyle sanıp önlem aldm ped kullndm yok yni olmadı prezervatif olduğunuz düşünmüyorum 
(43 puan) tarafından
Bu ara gece çocuklar çok huysuz çok fazla uyanıp aglıyorlar son bir haftadır çok uykusuzum ondan ola bilirmi dengem şastı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 247 göst.
+1 oy
4 cevap 82 göst.
+1 oy
1 cevap 75 göst.

Kategoriler

1,454,903 soru

23,876,167 cevap

321,139 kullanıcı

...