Erkek çocuk annesi olarak katılıyorum söylenenlere ama bu demek olmuyor ki oğlumu sevmiyorum, ezdiriyorum, cahiliye dönemindeki gibi yapıyorum. Oğlumun tırnağını bin tane kıza değişmem aynı şekilde kızım olsa tırnağını bin tane erkek çocuğuna değişmem
Maalesef erkek çocukları kız çocuklarına göre daha yaramaz, hareketli, korkusuz ve şımarık oluyor. Tabiki yaramaz kızlarda var ama genele vurduğun zaman bu böyle üzgünüm
Her iki cinsiyette de çok yaramaz veya uslu olanlar var. Ama oğlumda ve çevremdeki erkek çocuklarında gördüğüm, yapısal mıdır hormonlardan mıdır bilmem mutlaka bir boğuşma, koşturma isteği oluyor. Eşim her akşam yarım saat en az sırf enerjisini atsın diye boğuşuyor mesela 3.5 yaşındaki oğlumla. Kast edilen buysa sorun yok ama bazıları evet senin de dediğin gibi kız çocuğunu öveceğim derken erkek çocuğunu gömüyor. Mesela erkekmiş cinsiyeti çok sevindim deyince bazı insanlar tepki veriyor ama kızım olacakmış çok mutluyum dediğinde ayy minnoş vs diyorlar . Böyle ayırımlara gerek yok bana göre. Her iki cinsiyetin de zor ve kolay olan çocukları var.
Kız çocukları uslu olur anneye yardim eder sen erkek misin öyle yapıyorsun.... bunlar da kız çocuklarına söylenenler
Bende asla ayırmam kız erkek. Çocuk çocultur. Erkeğinde hateketlisi var kızında. Ama şuna katılıyorum erkek çocuklarının fıtratında var gerçekten. Bi doktor dinlemiştim şey diyordu erkek çocuklarını kız çocuğu gibi evde oturtamazsınız enerjilerini atmaları lazım. İllaki istisnalar var. Çok hareketli kızlar ve sakin erkek çocukları. Ama benimkilerde öyle mesela oğlumun kıçı yer görmez asla duramıyo yani kendini durduramıyor çocuk dur durak yorulmak yok asla. Mesela dün sabah babasıyla traşa gitti ordan jimnastiğe gittik ordan avm ye götürdük etkinliğe ordan sahile götürdük scooter sürdü baya kuzenleriyle koşturdu anneme gittik akşam 8de hala cin gibi maşallah hiç mi yorulmazsın be evlat diyorum. Ama kızım çok sakindir o yüzden insanlarda da bi genelleme var erkek çocuklarına karşı. Bizde mesela kuzenler olarak 3 erkek 2 kız var. Biraraya geldik mi kızlar oturup oynuyor. Oğlanları tutabilene aşkolsun valla geçen alttaki komşu kapıya geldi
1,487,934 soru
24,322,940 cevap
345,380 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın