0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Aranızda salaten tefriciyye okuyup dileği kabul olan varmi kaç günde bitirmeliyim 

2 Cevaplar

0 oy
(2,088 puan) tarafından
Ben 2 kez okudum ikisi de oldu. Ben sadece kendim okudum 2 ay kadar sürdü bazı gün 50 bazen 100 imkanım kadar okudum 
(278 puan) tarafından
Merhaba canım post sahibi değilim biraz ayrıntılı anlatır mısın rica etsem?
Örneğin abdestli mi okunması gerekiyor kaç tane okunması gerekiyor ve şu kadar günde tamamlanması gerekiyor gibi vs
(278 puan) tarafından
Ve nasıl niyet edilir duaya başlarken istediğimiz şeyi söyleyip ye mi başlamalıyız
(2,088 puan) tarafından
Geçen sene bir sürü değişiklik beklediğimiz bir yıldı. Bende her şeyi bir kağıda sırayla yazdım istediğim özellikleri sıraladım tek bir dua değildi. Yazdığım şekilde sahip oldum çok şükür hepsine, şunu da eklemeyi unutmayın benim aklıma gelmeyen hayırları nasip et benim aklıma gelmeyen şerleri def et Peygamberimizinde böyle bir duası var. Sonra başladım 4444 defa okudum sadece kendim okudum 2 ayda bitti. Hamileydim abdest tutamiyordim her seferinde abdestli okumadım. Sayı çok önemli ben bir kareli defter de okudukça kalemle arti koydum 50 lik 100 lük gruplar halinde yaptım ona çok dikkat ettim. Ara ara o dua kağıdını da okudum en son bitince  de okudum bitirdim. Bitiminde hatim duasını okumuş olabilirim
(2,088 puan) tarafından
2 aydan fazla da sürmüş olabilir tam emin değilim yanlış olmasın.  Canım istedikce okudum
(278 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende başlamak istiyorum Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Varrrr bi oturuşta 7777 tane okuyorduk Kur'an kursunda daha biz okumayı biitirmeden hayırlı haber geliyordu 
(9 puan) tarafından
İnsallah benim duamda kabul olur
tarafından
İnşallah canım allah gönlüne göre versin
(278 puan) tarafından
Ben netten 4444 kez diye okudum canım hangisi doğru
tarafından
Hocalarımız bide 7777 diye okutuyor canım bilmiyorum önemli olan sayı degil niyet zaten
(278 puan) tarafından
Evet haklısın niyet önemli bende başlamak istiyorum teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
7 cevap 199 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Kuzey19 (449 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 415 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,470,456 soru

24,085,964 cevap

331,471 kullanıcı

...