+2 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (313 puan) tarafından
Bebeğim yarın 7 aylık oluyor ama hala destekli oturuyor desteksiz oturamiyor en fazla 4 sn duruyor sonra devriliyor normal mi bu durum acaba tam tur dönüyor hatta üst üste 2 3 kere döndüğü oluyor sürünmeye emeklemeye çalışıyor ama kolunu kurtaramiyor ayakta ise dağa yeni duruyor parmaklarının uçlarında duruyor (annem sende öyleydin sana çekmiş diyor ) 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Normal tabi 

Bnmki 8 aylıkken bile devriliyordu bazen 

-Reklam-
0 oy
(365 puan) tarafından
Tabiki de normal benimde 7 aylık yeni desteksiz oturmaya başladı arada düşüyor tabi sizinkinin dişi War mı çıktı mı 
0 oy
(574 puan) tarafından
Anca daha  erken 10 aylık olması lazım 
0 oy
(437 puan) tarafından
Normal suan yavaş yavaş düzelir 
0 oy
(8,953 puan) tarafından
Bunun normali zaten 8 aydır diye biliyorum. Kızım daha erken oturdu ama oğlum 8 aylıktı desteksiz oturduğunda
0 oy
(229 puan) tarafından
Benimkide 7 ay 15 günlük istedigi heryere gidiyor sürünerek dönüyorda ama oturmuyor 

biraz istemiyorda oturmak sürünüp gitmek istiyor hemen 
0 oy
(1,746 puan) tarafından
Endoselenme 9ayda oturdu benimkide
0 oy
(5,613 puan) tarafından
8 aya kadar yolun var. Şuan her hangi bir sorun değil desteksiz oturamaması. Gün içinde bol bol denemeler yap. Benimde kızım bugün 7 aylık oldu
0 oy
(33,679 puan) tarafından
Benim oğlum da henüz tam olarak dengeli oturmuyor bir hafta sonra 11 aylık olacak ayağa kalkıp tutunup sıralıyor ama dengeyi sağlayamıyor düşüyor otururken de öyle bazen düşüyor her çocuğun gelişimi farklı işte iyi olsunlar da gerisi önemli değil bunlar ufak tefek şeyler genel durumu iyiyse takılmayın bunlara 
(1,424 puan) tarafından

Mrb oğlumuz ne zaman oturabildi acaba geziniyordum bu posta rastladım. Benim oğlumda 9bucuk aylik oldu ancak desteksiz oturamıyor biraz korktum yalan değil. Ebe gözlemle dedi, doktora gitmiştik zayıflıktan dolayı Demir ve d vitamini için oturabiliyor mu dedi hayır dedim kalça ultrasyon yaptirmismiydiniz yenidogan döneminde dedi evet dedim sorun görmez gibi yaptı. İlk oğlum 9 aylıkken oturuyordu ama minnak hala devriliyor. Sanırım sizinde geç oturmuş yavrunuz

(33,679 puan) tarafından

Evet geç oturdu kendisi hep yastık koyuyordum sağına soluna 11 ay'ı geçtiğinde oturmaya başlamıştı emeklemeye de o zamanlar başladı 13 aylıkken de yürüdü ben çok takılmamıştım ama çevremdekilerin çocukları ileride gidiyordu benimkine göre herkes bişey diyordu moral bozmaya çalışıyordu takılma yani normal bu aylarda sıfırdan insan olmak zor iş 🤭

0 oy
(5,085 puan) tarafından
9. Aya kadar zamanı var desteksiz oturmak için endişe etmeyin ama denemeler yapin yerde bacaklarınızın arasına oturup oyuncak kitap vs gösterin diğer bütün gelişmeler de normal. Bu arada benim oğlum da yarın tam 7 aylık oluyor ayni gün doğmuşlar :)
0 oy
(4,932 puan) tarafından
Benim bebeğim 6 ay 20 günlük. Her yere döne döne  gidiyor ama oturamıyor max 5 saniyede devriliyor. Zamanla olur bacım 
0 oy
(2,975 puan) tarafından
Cnm bu gayet normal ama daha zamani var 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 438 göst.
30 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde seren55 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryemustafa (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 605 göst.
0 oy
16 cevap 720 göst.
22 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayasa (1,312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,859 soru

24,538,067 cevap

360,358 kullanıcı

...