+1 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Sosyal ve ekonomik destek yardımı kimse verilir kızlar eşim asker 3 aylık bebeğim var çalışmıyorum çok zor oluyor ne kendime ne bebeğime bisi alabiliyorum birlik yaşıyorum ama bana destek veren yok bana verirler mi başvursam bide ne yapmam lazım her hangi sosyal yardım nasıl alabilirim asker maaşı da almıyorum çünkü nasıl başvuru yaptığımı bilmiyorum sosyal yardımın yerini de bilmiyorum zaten 2 buçuk ay kaldı alsam ne fayda lütfen asker eşi ne gibi yardım alabilir e devlete başvurim 

6 Cevaplar

+1 oy
(15,678 puan) tarafından
Sorun ile ilgili bilgim yok

Eşin bırakmadı mı hiç sana girerken para 

Veya ailesine demedi mi ihtiyacı olduğunda verin diye 
(18 puan) tarafından
Dedi ama veren yok valla sadece bebeğime bez mama tek alıyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maalesef canım 3ünüzün maaşı 3/1'i yani  7368 TL düşüyorsa alamıyorsunuz hiç bir yardımdan. Eşinde devlet memuru olduğu için mümkün değil maalesef canım 
tarafından
Aaa ben öyle anladım o zaman gene yardım çıkıyor abla
tarafından
Ama kuzum zaten iki ayı kalmış ya askerin bitmesine başvuru oldu onayladi zaman geçmez mi yani uzun zaman almaz mi sumeyye
tarafından
Takip etmiyorum abla yorumları aynen dediğin gibi süreç uzun sürer 2 kez veriliyor oda 250 TL zaten
tarafından
Yani eziyet çektiğine degmez
tarafından
Yani ben bu insanları gerçekten anlamıyorum kadının geliri yok ihtiyaclari var nasıl insansınız kaynanaya kaynataya diyorum ben oğlum askerdeyken gelinimin haftalık alışverişini yapardık ayriyeten harçlığı öyle senin eline bakıyor yani yazık kadinagiz
0 oy
(4,777 puan) tarafından
Eşin normal 6 aylığına giden asker mi, uzman mı biz anlamadık 
tarafından
Ben de onu anlamadım
(18 puan) tarafından
6 aylık asker canım
0 oy
(9,922 puan) tarafından
Benim esim 2 sene askerliği erteledi iste calısıyodu askere gidene tazminat veriliyodu tazminatla  cok rahat gecirdim 
(18 puan) tarafından
Benim ki hiç toplamadı bana bisi vermedi
(9,922 puan) tarafından
Düşünmesi lazim eşinin  esim baya erteledi askergi  liseye başladı onun sayesinde hem liseyi bitirdik   bildim.bileli orda calişıyodu askerlige gidiyo diye tazminat verildi onla gecindim maş yatarmış gibi yatı hesabıma
0 oy
tarafından
Canım zaten iki ayda bir veriliyor başvurdum onayladı diyene kadar eşin askerden gelir kndi ailen falan yokmu destek olsalar 
(18 puan) tarafından
Aynen öyle yaa ne yapcam bilmiyorum ailem var ama annem tek var zar zor geçiriyorlar çalışan yok onda
tarafından
Allah yardimcin olsun bitanem ben 18 ay bekledim asker yolu ama benim kayipederim Allah razı olsun elime bile vermezdi parayı montumun cebine koyardı uzulmeyim diye
(18 puan) tarafından
Ay benimki öyle değil valla kimse kimseyi düşünmüyor
0 oy
(23,002 puan) tarafından
Eşine söylemedin mi bu durumu peki 
(18 puan) tarafından
Yok demedim yaa esime bile bin TL falan atıyorlar bana nasıl versinler bi mama bi bez alıyorlar odur
(23,002 puan) tarafından
Durumları yoksa bişey diyemem ama varsa bence eşine söyle

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 1,490 göst.
18 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde ZeynepMuaz (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 282 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Eymen Alinin annesi (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 308 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Umudun olsun 123 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 297 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Leyla__yalan (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,301 soru

24,097,023 cevap

332,139 kullanıcı

...