Evet bende yeniyim ama ufak bir gözlemle fark ettim burdaki bazi kisiler kendilerini şu sanalliga fazla kaptirmis kendilerine burda sanal bir karakter profilide olusturmuslar arada bilmiş bilmiş cırlıyorlar ama unutulan birsey var burasi sanal bir ortam ve herkes buraya kendini daha iyi hissetmek icin giriyor ufacik bir anlayisla burda kendimizin ve diger insanlarinda daha iyi hissetmesini saglaya biliriz bunu yapmak icinde anlayisa sevgiye ihtiyacimiz var sadece
Allah allah ne oldu kızz konuyu bilmiyom ama yahuu şu gurupta illaki kırıp dökmeden rahatca kimse kimseye yorum edemiycekmi kimsenin kimseye saygısı niye yokki çoğu insan gitti sırf bu yüzden
Ne oldu canım
Kim onlar yaa.Tanıdığım kadarıyla çok naif bi insansın.
Yine ne kaçırdım ben yaaa? Canım kim ne dediyse takma, burayı çok ciddiye alıyor herkes. Kimse kimseye karışmasın ya, kafamızı dağıtmak ve azıcık eğlenmek için giriyoruz buraya herkes başka bir âlemde. Boşver yahu, takma gül geç burası sanal. Burayı da takarsak kafaya vah bizim halimize tatlım
Yinemi ya tartışma yapmayın böyle
Ya böyle paylaşımlar yapmayın ya bak mevzu nedir aksiyon nedir diye merak ettim profilinde cevap verdign şeylere baktım bişey göremedim
1,494,009 soru
24,408,989 cevap
350,765 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın