0 oy
247 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,397 puan) tarafından
Hanımlar 7 haftalık gebeliğim sona erdi. Bebeğimin kalbi durmuş. Doktor pazartesi alacak inşallah. Hiç bilmediğim bir şey olduğu için korkuyorum açıkçası. Dualarınızı bekliyorum. Söylemek istedikleriniz varsa içimi rahatlatacak...

Rabbim hayattaki evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin 

7 Cevaplar

+1 oy
(29,833 puan) tarafından

Rabbim kolaylık versin geçmiş olsun 

(3,397 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
-Reklam-
+1 oy
(2,195 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun, Allah cennette kavuştursun :(

Kısa bir işlem ben olmadım ama arkadaşımı götürmüştüm canı yanmadı öyle başka bir bilgim yok malesef 

(3,397 puan) tarafından
Teşekkürler Allah razı olsun canım
0 oy
(81 puan) tarafından
Rabbim eğer ona bu kadar ömür verdiyse bir bildiği vardır. Yakın zamanda arkadaşımda yaşadı bu durumu. Ona dediklerimi sana da diyeyim. Öncelikle kız ya da erkek bilmediğin için ikisinde bir isim koy ona. Ya da hem kız hem erkek olabilecek bir isim. Çünkü dünya hayatı bitip ahirete gittigimizde o da ismiyle cagirilacak. Sen de dünyada onu o ismiyle an ve hatırla. O anne ve babasına şefaatçi olacak. Rabbim bir daha yaşatmasın.
(211 puan) tarafından
Çocuk anne karnında canlandıktan sonra düşerse, isim koyulmalı ve âhirette tekrar dirileceğini ve anne babasına şefaatçi olacağını duymustum ruh uflenmenmemistir bile yinede gereklimi ilk kez sizden duydum daha önce arastirmistim çünkü biraz
(81 puan) tarafından
Kalbi atıyor ki durmuş. Dogmasa bile bu dünyaya geldi sonuçta . Anne karnına düştü. Ben öyle biliyorum büyüklerim öyle  dedi.
(3,397 puan) tarafından
Bende 40 günlükken ruh üfleniyor diye biliyorum. Teşekkürler Allah razı olsun
0 oy
(609 puan) tarafından
Amin Allah sabır versin. Gelinimiz de kaybetmişti bebeğini. Kürtaj operasyonu kolaydı. Ama psikolojik olarak üzücü bir süreç. O gün biraz ağrısı oldu sonra geçti. Narkoz verilmişti. Çabuk toparlanılıyor. İlaçlarını kullandı ilişki bir süre yasaktı. Şimdi 2 çocuğu var şükür. 
(3,397 puan) tarafından
Anladım canım sağol. İnşallah Rabbim hayırlı evlatlar versin herkese. Ben yaşayan bir bebeğimi daha kaybettim.Anlatılmaz ama kimsede yaşamasın. Bir oğlum var elhamdulillah. Sağlık sıhhat versin evlatlarımıza Rabbim
(609 puan) tarafından
Amin canım amin. Çok zor olmuş sınavın inşallah mükafatı da büyük olur. Rabbim evlatlarımıza sağlık versin, dileyen isteyen ve hakeden herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
(3,397 puan) tarafından
+1
Amin inşallah canım öyle. İsyan etmedik elhamdulillah veren de O alanda O. Allah hayırlı ömürler versin hepimize sağlıkla
0 oy
(69 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kürtaj bayiltarak yapılıyor birşey hissetmiyorsun bende 3 ay önce 13 haftalıkken oldum
(69 puan) tarafından
Şu anda deniyoruz inşallah olur iki ay oluyor daha tutmadı inşallah biran önce sağlıklı bir gebelik olur
(3,397 puan) tarafından
İnşallah canım Allah hayırlı vakitte hayırlısıyla versin inşallah. Başka çocuğun varmı
(69 puan) tarafından
Amin cnm amin evet var
(3,397 puan) tarafından
Allah onada ömür versin. Olur inşallah çok düşünmemek lazım.. Peki doktor bi ilaç kullan dedi mi. Bana kan sulandırıcı falan veririm o zaman için dedi de
(69 puan) tarafından
İlk önce letu verdi bir 6 gün kullandım gilafor ile sonra gittim yumurtalığım 18 mm olmuş ovitrelle iğne verdi dün vuruldum bakalım kısmet
0 oy
(2,551 puan) tarafından
Canın yanmıyor cnm bayiltiyorlar gözünü kapatıp açana kadar hersey bitmiş oluyor 
(3,397 puan) tarafından
Teşekkürler canım kolay geçer inşallah
0 oy
(10,825 puan) tarafından
Benim de hiç bilmediğim bir konu ama kafama takılan pazartesi ye kadar niye bekliyor sana bir zararı olmaz mı açaba 

Rabbim kolaylık versin geçmiş olsun 
(3,397 puan) tarafından
Küçük olduğu için olmuyormuş. 10 haftadan öncekiler.
(3,397 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sağol
(10,825 puan) tarafından
Anladım canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun piskolojik olarak da zor bir durumdur
(3,397 puan) tarafından
Hayırlısı Allah kararlamıştır. Üzülüyor insan tabiki. İlk oğlum doğduktan sonra vefat etti. Bir oğlum daha oldu elhamdulillah. Bu da böyle oldu. Herşey Allahtan. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 229 göst.
+1 oy
1 cevap 27 göst.
+1 oy
9 cevap 197 göst.
17 Mart 2025 Diğer kategorisinde Prenses anne (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anpnim (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,660 soru

23,887,089 cevap

321,626 kullanıcı

...