Çocuklar olmadan önce sık sık yemeğe çıkardık film gecesi yapardık
Çocuklar olduktan sonra biraz yorgunluk ve vicdan azabı oluyor bizde bir kere yemeğe gittik çocukları anneme bırakıp ama hızlı hızlı yedik resmen önümüzden kaçıran var gibiydi şimdi çocuklarla yapmayı daha çok seviyoruz ne eşimin ne benim içim rahat etmez
Çocuklar olmadan tatile çıktığımız başka çocuklar olduktan sonra başka oldu annem bu sene isterseniz çocukları bırakıp baş başa gidin tatile dedi ama içimize sinmedi götürdük çokta eğlendik baş başa vakit geçirmek bence çocuklar yokken güzeldi şimdi maile seviyoruz biz
Bebiş olmadan önce sürekli aktivite yapardık dışarda gezmek olsun sinema olsun cafeye gidip kahve içmek yemek yemek sahilde yürüyüş )) şuan hepsi hayal oldu bebiş uyuyunca film açıp mısır patlatıp izliyoruz malum kış ayında rahatça çıkılmıyoda dışarı kapalı avmye gidiyoruz ama fazla kalamıyoruz benim bebek tam bir ev bebeği olduğu için
Gidin uyuyun bacım bosver soruyu filan
Başbaşa olarak yaptığımız akşam 10 dan sonra kahvelerimizle sohbet etmek diğer her tarafa çocuğumu götürürüm ben
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN sever çocuklar uyudumu kâhve yapar veya yaparız oturur hayal kurarız gelecek planı yaparız ailelerin dedi kodusunu yaparız veya film izleriz
1,493,486 soru
24,401,321 cevap
350,145 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın