0 oy
132 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (974 puan) tarafından
Emzirdikten sonra sağim yapmak sütu cogaltirmi 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çoğaltır ve de ilk ay ki kanal tıkanması ve mastit in önüne geçersiniz hemde depolarsiniz siz yokken yada ilaç kullanmak zorunda kaldığınızda çıkarır verirsiniz . 
(974 puan) tarafından
Bebegim 4 Aylik sutum azaldi ama sagdim azda olsa geldi ama tam emip bitirmiyor tazzikli istiyor kizim ne yapsam bilemedim emdikten sonra sagim yapip versem kasik ile meme reddine yol acarmi
tarafından
Sanmam 4 aylık sonuçta ama bence sıcak duş alın süt azsa masaj yapın bestlak damla satılıyor eczaneden alın 10 damla herhalde mükemmel arttırıyor denedim bikere doğumdan itibaren . Dus masaj damla ara ara sıcak su doğal yollar yardımcı olur en azından
(974 puan) tarafından
Canim o damlanin icerigi baya karisik benim bebegim de coklu besin alerjisi var cesaret edemedim o danlaya
tarafından
Anladım canım geçmiş olsun alerjik bebek olunca konu değişiyor.  Haklısın.  Uzm hekim görüşü daha iyi bence bi cocuk hekimine danisabilirsin o bebege zarar vermeden bo yol gösterebilir aslında kontrole gidersen bi sor bence
-Reklam-
0 oy
(2,552 puan) tarafından
Bol bol su için bebeklerde bazen meme reddi olabiliyor sabredin bırakmasın sizi sağım yapmakta arttırır düzenli olarak sağın bebeğiniz emmeyi azalttıysa o yüzden de süt azalır. Ben yanlışlıkla bir memeyi iki kere emzirince o meme çok süt doluyor mesela. İki saatte bir sağım yaparsanız artabilir diye düşünüyorum.
(974 puan) tarafından
Bebegim 4 Aylik sutum azaldi ama sagdim azda olsa geldi ama tam emip bitirmiyor tazzikli istiyor kizim ne yapsam bilemedim emdikten sonra sagim yapip versem kasik ile meme reddine yol acarmi
(2,552 puan) tarafından
Ben kızımı haftada 3 gün kayınvalideme bıraktım ve kaşıkla besledi aynı sizinki gibi 4 aylık şuan da bırakmadı memeyi insalah sizinki de bırakmaz ama dondurucuda biriktirdiğim sütleri sonrasında içmedi
(974 puan) tarafından
Aa tadimi degisiyor neden icmedi
(2,552 puan) tarafından
Büyük ihtimalle tadı değişiyor bir kere içti onuda kustu hepsini. Yani en azından benim bebeğim de böyle oldu sizde böyle olacak diye birşey yok tabii ki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
+1 oy
3 cevap 161 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde est16 (760 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Heliin6561 (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,884 soru

24,104,482 cevap