0 oy
101 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (363 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar. Oğlumda 3 defadır kalbinde çok hızlı çarpıntı oluyor. Anne bak dedi kalbi küt küt nasıl atıyor. Kuş çırpınır gibi. Yarına çocuk kardiyolojiye randevu aldım canım çok sıkıldı yaşayan var mı aynı durumu

2 Cevaplar

0 oy
(11,535 puan) tarafından
Ateşi mi var acaba hasta mı yani. benim oğlumda hasta olunca kalbi çok hızlı atar özelikle ateşi çıkınca direk acile koşuyorum oğlum 5 yaşında 
(363 puan) tarafından
Babası hasta. Oğlumda hastayım diyor. Ama belirgin bişey yok. Öncekilerde hastalık döneminde olmuştu. Hastalığı geçsin götürürüm demiştim. Bugün yine oldu.
-Reklam-
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Belli bir hareket yaptıktan sonra oluyorsa normal bir durum lakin durup dururken heyecanlanma ya sebep olacak herhangi bir olay yoksa ve buna rağmen çarpıntı oluyorsa üfürüm falan olabilir. Bende ve benim iki çocuğumda da kalp problemi var. Oturduğumuz yerde bir anda kalbimiz hızla atmaya başlıyor. Nefessiz kalıp kaskatı kesilebiliyoruz. Ben operasyon geçirdim rahatladım. Çocuklarda da hayatlarını zora sokan bir durum olmadığı için müdahale edilmiyor 
(363 puan) tarafından
Öncekilerde hastaydı zıplıyordu ozaman olmuştu. Babası hasta oğlum bende hastayım diyor. Fakat belirgin bişey yok. Bugün otururken olmuş annem bakıyor ben çalışıyorum. Normalde de çok heyecanlı hareketli bir çocuk. Hiperaktivite var
(2,737 puan) tarafından
Hareketli çocuklarda olur. Yani çarpıntınin yanında morarma nefes kesilmesi gibi şeylerde olmalı. Kafanızı yormayın :)
(363 puan) tarafından
Öyle bişey yok Allaha şükür. Kalbi hızlı hızlı atıyor zıplarken bana bak diyor. Yine zıplamaya devam ediyor. 2 ay sonra 4 yaşına girecek. Allah çocuklarınızada sizede uzun ömür versin. Anne olmak zor.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 339 göst.
19 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 286 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
20 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 396 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,497 soru

24,111,990 cevap

333,006 kullanıcı

...