+1 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (879 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 3.5 aylık yaklaşık 3 haftadır mamayı reddediyor anne sütü almıyor malesefki sadece mamayla besleniyor aptamil içiyordu reddetti değiştim hipp aldım 1 gün içti sonra yine aynı Her seferinde başka mama verirsem gaz yapacak diye korkuyorum ama 90 ccyi bile zorla içiriyorum Kilo alımı durma noktasına geldi Çaresiz kaldım sabrım tükendi lütfen yaşayan bana bi çözüm sunsun

4 Cevaplar

+1 oy
(77 puan) tarafından
Biberon değişimi yap belki mama gaz yapıyor rahatsız ediyordur. Her bebek aynı cc içmez. Benim oğlum da doymak bilmiyordu mama içerken. Çevremdeki herkes fazla veriyorsun diyordu ama mama az olunca da ağlıyordu çaresiz kalıyordum bende. 90 icemiyorsa 60 ver. Kilo aldıran reçeteli mamalar var onlardan dene doktorunla görüşüp. Memeni emiyorsa reddetmiyorsa yani şırınga ya da boru yöntemiyle mama ver meme ucundan bir de böyle dene. İnşallah iştahı açılır üzme kendini
-Reklam-
+1 oy
(22,689 puan) tarafından
Bilgim yok dostum. Post yukarı . O aylarda meme reddi yaşadım ama 2 çocuğumda da. Gezerek beslemeyi dene. Emzirirken kalk ayağa mesela dolaş.
tarafından
Aynen ben de oyle yapmistim maalesef o aylarda meme reddi olabiliyor. Veya bebegim uyudugunda uyurken emziriyordum
(22,689 puan) tarafından
Aynen bı de uyurken emzirmek
0 oy
(49 puan) tarafından

Düzeldi cnm bu durum aynısını yasiyorum

0 oy
(3,010 puan) tarafından

Lensihon biberon al benimki onda iciyor mama reddi yaşamadık 3 aylik ayrica benide emiyor..90 cc içiyorsa yine iyi yani o kadarda aç kalmiyor.mamada hipp organik kullaniyorum

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 429 göst.
0 oy
9 cevap 214 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 807 göst.
21 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Edanur21 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.

Kategoriler