Küs değiliz ama son olaydan sonra kırgınım. Önceki postlarda var. Aradığımda yalan söyleyip inkar etti. Sonra eşimle konuşmuş duydum. Diyor ki onun dedikleri hep boş rahatlık yerine batıyor. Trip atıp dursun trip atanları da gördük vs demiş. Kesin onun annesi de biliyordur evi sana laf ettiğine bakma demiş. Eşim de bilseler ne olacak ben bir şey demem bilsinler deyince R yapıp söylediği lafı geri almış. Duyunca aşırı sinir oldum ve kırıldım açıkçası. Neyseee biz bununla cumartesi konuşmuştuk. Pazar da aradı. Sırf kontrol için. Ben normal konuştum. Bugün de tam 6 kere aramış. İlkinde gerçekten müsait değildim. Sonrakinde de telefon kızımdaydı duymadım. Diğerleri bendeyken aradı bilerek açmadım bu sefer. Bi de peş peşe arıyor ne bu ısrar. Alt tarafı napıyosun diye soracak. Hep böyleydi ama. Arar, açamazsam eşimi arar napıyor bu açmadı diye. Yine öyle yapar diye eşime de mesaj attım çocuğı uyutup uyicam başım ağrıyor diye. Valla kadından soğudum konuşmak istemiyorum ya. Allah aşkına sizinkiler böylr mi. Ne bu ısrar???