0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından
Küs değiliz ama son olaydan sonra kırgınım. Önceki postlarda var. Aradığımda yalan söyleyip inkar etti. Sonra eşimle konuşmuş duydum. Diyor ki onun dedikleri hep boş rahatlık yerine batıyor. Trip atıp dursun trip atanları da gördük vs demiş. Kesin onun annesi de biliyordur evi sana laf ettiğine bakma demiş. Eşim de bilseler ne olacak ben bir şey demem bilsinler deyince R yapıp söylediği lafı geri almış. Duyunca aşırı sinir oldum ve kırıldım açıkçası. Neyseee biz bununla cumartesi konuşmuştuk. Pazar da aradı. Sırf kontrol için. Ben normal konuştum. Bugün de tam 6 kere aramış. İlkinde gerçekten müsait değildim. Sonrakinde de telefon kızımdaydı duymadım. Diğerleri bendeyken aradı bilerek açmadım bu sefer. Bi de peş peşe arıyor ne bu ısrar. Alt tarafı napıyosun diye soracak. Hep böyleydi ama. Arar, açamazsam eşimi arar napıyor bu açmadı diye. Yine öyle yapar diye eşime de mesaj attım çocuğı uyutup uyicam başım ağrıyor diye. Valla kadından soğudum konuşmak istemiyorum ya. Allah aşkına sizinkiler böylr mi. Ne bu ısrar???

2 Cevaplar

0 oy
(4,738 puan) tarafından
Acil hirsey olmadigi surece en fazla 2 kere arar beklerim. Nedir bu ya 6 kere nedir, salla biraz saygi duymayi ogrensinler. Acil birsey olsa zaten oglunu arar
(861 puan) tarafından
İşte ben de onu anlamıyorum. Afedersin Bi gece eşimleşydim ısrarla arıyor. Gece saat bilmem kaç. E açacak durumda değilim demek ki. 4kez beni 3kez eşimi aradı. En son açtık ne tat kaldı ne zevk.
(4,738 puan) tarafından
Açıp isimiz vardi acil degilse sonra ara diyip bozacan arada demek ki
-Reklam-
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Kesinlikle senin kaynananda sorun. Üst üste 6 defa aramak zaten mantıklı bir hareket olamaz
(861 puan) tarafından
Demin de aradı. Etti 7. Bakıcam nereye kadar arıyor
(3,456 puan) tarafından
Eşini aramış mı peki seni sormak için
(861 puan) tarafından
Bir kez aramış eşim işi vardır çocuklar rahat bırakmıyor demiş. Sonrasında yine aramış eşim de benim ona dediğimi yani "yatıcam başım ağrıyor" demiştim. Onu demiş. Akşam eşim gelince aradım noldu o kadar aramışsın diye. Hiiç öylesine baktım diyor. Bu ne biçim öylesine djdbbd ha Bi de sana yazdıktan yarım saat sonra yine aradı. Toplam 8 oldu. Eşim eve gelince telefonum şarjda sessizdeydi
(3,456 puan) tarafından
Allah sana o kaynana ile yardım etsin canım yani başka diyecek bişey bulamıyorum. İnsan öylesine 8 kere mi arar sapık gibi  :) benim kaynanam öyle aramış olsa muhtemelen biri ölmüştür derdim içimden

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 243 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 929 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,541 göst.
+1 oy
9 cevap 349 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,101 puan) tarafından soruldu