0 oy
146 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (356 puan) tarafından
Kizlarrrr salep icebiliyor muyuz yaavv

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben içtim ama dozunda bide market salepleri ful şekerli önermem şuan sorsalar asla içmem gerek yok orijinal ise salep olabilir aslinda ama paketli ise market ürünü ise içme bosver çok canın çektiyse haftada 1 fincan  olabilir . Ama çok deva ettirme kes içinde seker var .
(3,397 puan) tarafından
Bende eskiden çok içerdim geçen aldım bi fazla geldi şekeri. İçindeki salep te %0 bilmemkaç yani çok düşük şok oldum :)) şeker süt tozu vs vs içirtiyolar
tarafından
Buyuzden zaten gerek yok bence.  Ben hamileyken kızartma dahi yemedim çekirdek tuzlu özellikle çok tuketmedim kendimi sınırladım cips bile yemedim . Hem kendi hemde bebeğim için uzak durdum paketli gıdalardan.  Hepsinde tatlandırıcı,  cin tuzu renklendirici kıvam arttırıcı ne ararsan var şuan oğluma da vermemeye gayret ediyorum . İllaki bizden görüyor ama onun yerine cubuk kraker patlamış mısır ile kandırıyorm.
(3,397 puan) tarafından
Evet bende elimden geldiğince doğal yiyorum. Zaten alışınca artık paketli şeyler dokunuyor tadı çok kötü g eliyor
-Reklam-
0 oy
(563 puan) tarafından
Ay geçen sene hamileyken canım o kadar çekiyordu ki İnanır mısın Cesaret edip içemedim evvelden Ben de aşırı derecede içerdim çok seviyorum salepi ama gebeyken cesaret edemedim
(356 puan) tarafından
Aslında canım çekmedi yani sanki rahatlatacak gibi hissettim içmeye de tereddüt ettim sevmiorum dedi. Falan ama zaten şeker hastasıyım :(((
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Canınız çekiyorsa 1 fincan tarçınsız içebilirsin bence 
0 oy
(29,826 puan) tarafından

Niye icilmesin metak ettim ? 

(3,868 puan) tarafından
Bendeee
0 oy
tarafından
Neden içilmesin ki

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 74 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
+2 oy
4 cevap 97 göst.
0 oy
6 cevap 173 göst.
4 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugba1177 (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,499 soru

23,884,152 cevap

321,478 kullanıcı

...