+1 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından
Oglumda bugun 37.5 kdar atesi. Cikto bogazm agriyor ikiyor 2.5 yasinda atessi dusmuyo ne yapmaliyim evde onerebiliceginiz birseyler varmi usuttumu yoksa yeni cikan salgin mi anlamadim

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Boğaz enfeksiyonu vardır ateşi o yüzden düşmüyor. 9 aylık oğlum aynı şekilde oldu ateşi 40 a çıktı boğazı enfeksiyonluymus şimdi antibiyotik kullanıyoruz iyi. Evde birşey yapamazsın buna 
(212 puan) tarafından
Acaba oglumdami ole bi bakaym durima gore goturuym goturcem tiklim tiklim hastaneler iyice perisan olur korkusu vr
-Reklam-
0 oy
(23,157 puan) tarafından
Benim.cocujlar geçen hafta hastaydi. Oğlumda burun akıntısı ve öksürük vardı. Kızımda burun akıntısı oksuruk ve 4 gün süren ateş oldu. Calpol verince düşüyor sonra tekrar yükseliyordu. Şükür şuan toparladı baya. Ama hala hırıltılı öksürüğü ara ara devam ediyor. 
(212 puan) tarafından
Oksuruk yok bogazm agriyo diyor bide atesi var calpol alcam evde dursun diye ama ilac vermede. Dogal yontemle dusurmek iyilesmesini istiyorm
(23,157 puan) tarafından
Sen yine de al evde bulunsun ateş dusurucu. Doğal olcak diye çocuğu ateşler içinde bırakma. Doğal yöntem duş aldırma var. Ama ateş düşürücü gibi etki etmiyor. Anlık etki ediyor. Bı de limon duydum çoraplarını limona batırıp ayaklarına öyle giydirme. Ben yaptim ama düşürmedi. Dene istersen. Ama bence evde bulunsun muhakkak ateş düşürücü. Ne olur ne olmaz
0 oy
(827 puan) tarafından
Çörekotu doğal antibiyotik çocuğa da olur herhalde biraz öğüt günde 3 kere az az ver
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Doktora git mutlaka benim kızımda yeni iyileşti 3 gün 39.7 çıktı ateşi hiç düşmedi ilaçta düşürmedi antibiyotik kullandık 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 125 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
4 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiaaaax (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
+1 oy
4 cevap 210 göst.

Kategoriler

1,473,330 soru

24,123,295 cevap

333,592 kullanıcı

...