+1 oy
233 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Kaynanamgille aynı evde yassiyoruz herseyime karisiyo kocamla dışarıya cikicaz soyleniyo giyimime kednisi dis yaptrcak 100 bine benim ***** kocamda öderiz falan diyo gerçekten bıktım bundan ben 

4 Cevaplar

+3 oy
(81 puan) tarafından
Eşinin yanında olmadığı seni anlamadığı ve seni savunmadigi sahiplenmedigi her evlilik sadece kadını yıpratır. Kayınvalidenizle degil oncelikle esinizle olan iliskinizi sorgulayıp orada yapilmasi gerekeni yapmaniz lazim.
(77 puan) tarafından
Okadar yoruldumki
-Reklam-
0 oy
(437 puan) tarafından
Allah kolaylık versin zor gerçekten umursama kendi hayatına odaklan huzursuz olma
0 oy
(4,264 puan) tarafından
Kaynanana bir şey yapamazsın suç kocanda çünkü. 
0 oy
(1,800 puan) tarafından

İki yıl yaşadım kaynanamla eve aldığım herşeye karışıyordu eşim boşver diyodu ama olmuyordu tavuk vardı yumurtasını bile saklıyordu bizden bı gün kalktikki köpek hepsini yemiş oda oğluna söylüyor böyle böyle diye bende yeter artık git evimden dedim tabi tartıştık sonra 6 ay daha kaldı sonrada gitti gittiği heryerdede beni kotuledi ama bilen bildiği için hiç umursamam.oncelikle Allah'tan korkarım ve onun rızası için dayandım ama olmadı yani kötü huylu insan agzindan da girseniz duzemez bütün kardeşleri benimle çok iyi o hala kötüler yani neyse bizde kaynana olacağız rabbim şaşırtmasın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
+1 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
3 cevap 127 göst.
22 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mrvgul (4,656 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 171 göst.
10 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,243 soru

24,083,556 cevap

331,331 kullanıcı

...