+2 oy
297 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (237 puan) tarafından
Hanımlar Selam!ben kaç yıldan sonra ayrı yaşamaya başladım kocamın ailesinden,yani yeni evimize taşındık.ama işin kötü tarafı elticiğim de komşum.bu hakta eski postlarda yazmıştım.Allah’ın cezasıyla hafta öncesi kavgam oldu.bana karşı haddinibilmezlik yaptı.dedim bununla asla bir daha konuşmam.ve yeni eve taşındık.kapımı çaldı baktım bu.benim eşyalarımdan kalmış bunun evinde onları getiriyordu.evime geldiği için mecbur konuştum.o günden sonra def oldu bit daha kapımı çalmadı.kendini öyle gösteriyor ki bana sen lazım değilsin.tekbaşına da yaşarım filan.ama eskiden söylerdi evde korktuğumda size gelirim.aman gelmesin.ama kendini birşey zannetmesi insanın sinirini bozuyor.şimdi göbek atıyordur bizlerden kurtulduğuna.ya şunu artık ben de düşünmek istemiyorum ne yapayım sizce ?

3 Cevaplar

+1 oy
(23,303 puan) tarafından
Birlikte yaşamak istemiyorsun tek başına kalsın da istemiyorsun sen gittin diye perperisan mı olsun istiyorsun anlamadım sen ne istiyorsun?
(237 puan) tarafından
Bilmiyorum beynimden atmak düşünmek istemiyorum.kendisi komşum zaten oldu Allah’ın cezası
(23,303 puan) tarafından
Eltinizi hayatınızın merkezinden çıkartın
(330 puan) tarafından
Bak bende kaynanamı sevmyrm malesf ki komşum kendisi bahceeme çıksam balkonu bizm bahçeye bakiyor umursamıyorum bile yiyip içip keyifime bakiyorm çocuklarımla hiç tinlamaa hasta edersin kendini
(237 puan) tarafından
Evet sinirden kuduruyorum.ama bizim evler apartman evleri kapıyı kapatınca görmez duymazım ama düşününce onu sinirleniyorum .o taşınmayacaktı.ama mucize sayesinde taşındı Allah’ın sevimli kulu
(330 puan) tarafından
Sil kafandan boşver kendine yazık etme psikolojikmende yıpranırsin
-Reklam-
+1 oy
(330 puan) tarafından
Takma kafana ayrı eve çıkmışsın artık ne diye düşünüyorsun mutluluğuna baksana artık 
(237 puan) tarafından
Ayrı eve çıksamda,evleri evimin önünde.onlar da taşındılar.illa ki burda da gözümün önünde olmalılar.benim ***** eşim de bize ne alır onlara da alır delirtiyor beni
(828 puan) tarafından
Eşin hala tek çatı olayını kavrayamamışkaybin almıyordt kesin
(237 puan) tarafından
Evet o hiçbir şey almıyor.ama bu ***** kafa alıyor
(330 puan) tarafından
Kocan yanlış yapıyor burda evine alsana adam sanki paralarımi yok esindede hata var
(237 puan) tarafından
Evet bu gece sinirimden çocuklarla uyudum.sebebini sorarsa söylerim
(330 puan) tarafından
Sence bilmiyormudur sebebini bal gibide biliyordur
(237 puan) tarafından
Ona soracağım neden herşeyden 2 tane alıyorsun?acaba onlar da mı 2 tane alıyorlar ?
(330 puan) tarafından
Sor tabi hakkindir ama tartışmadan güzelce konuş kötü olmayın
(237 puan) tarafından
Ocak sonu elticiğin doğum günü.Aralık sonu benimki oldu çöp bile almadılar.eger bu slaak alırsa bşr şey Asla konuşmam onla
(330 puan) tarafından
Sana almadiysa ona ne diye alsın haklisn bu konuda
(237 puan) tarafından
Evet ben her zaman haklıyım )))
+1 oy
(5,282 puan) tarafından
Düşünme umursama kendinize başka meşguliyetler bulun bu kadar bazi insanlari hayatınızın merkezine koymayın
(237 puan) tarafından
Evet kendi kendime diyorum da o kimki hayatımın merkezine koymuşum şunu.kendime kızıyorum bazen

İlgili sorular

+1 oy
63 cevap 2,760 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 782 göst.
21 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde byzaender (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,282 göst.
25 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 792 göst.