+2 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (871 puan) tarafından
Kızlar önümüzde ki hafta pazartesi günü tiyatro gösterisi olucak bulunduğum şehir de eşimin hafta tatili ben de gece vardiyasindaydim yani sabah 8de işten cikicam gösteri 12de ama kızım çok istiyor onun için uykusuz kalırım bir gün dedim hem ben eşim kızımız ailecek uzun zaman sonra ilk defa vakit geçiricez işten dolayı vakit bulamiyoduk ama kızım halasina söyledi onu da davet etti şimdi bende geleyim çocuklarla diyo ama ben ailecek vakit geçirmek istiyodum 4-5 aydır böyle başbaşa asla no şey yapamadık işten güçten ne yapabilirim sizce 

5 Cevaplar

+2 oy
(1,975 puan) tarafından
Sende ona açıkca söyle veya gösteriden sonra bizim başka planımız var falan de
(871 puan) tarafından
Aa evet olabilir bak son dediğin
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Eğer anlayışlı biriyse ona anlat güzelce işte abla mı diyorsun artık ya da ismi ne ise kızım böyle demiş ama biz ailecek plan yapmıştık uzun süredir birlikte vakit geçiremiyoruz ailecek diye anlayışlı biriyse anlar diye düşünüyorum 
+1 oy
(6,423 puan) tarafından
Ben açık açık derdim ailecek gidiyoruz bir daha ki sefere hep birlikte başka bir plan yaparız, açıkca dile getir bence canısı ayıp değil günah değil 
+1 oy
(1,066 puan) tarafından
Valla bugün arabadayken babamlar görüntülü aradi..nereye gidiyorsunuz bize gelin hadi gelin diye ısrar etmeye başladılar.. ailece vakit gecircez bugün aile günüm dedim açıkça.. bence siz de söyleyin bunu..ya da eşinize soyletin
+1 oy
(4,416 puan) tarafından
Bence hic halasini kirma riskini alma, gosteriye gitmeden once konusun, gosteride gorusuruz, sonrasinda bizim baska planimiz var zaten diyip duyurabilirsin.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 263 göst.
0 oy
0 cevap 42 göst.
27 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (5,353 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 93 göst.
6 Nisan 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Ht (2,653 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 348 göst.

Kategoriler

1,463,147 soru

23,981,836 cevap

326,537 kullanıcı

...