0 oy
1,924 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar kayinbabaniz esiniz evde yokken yaniniza gelip saatlerce oturuyor mu ve siz bebegi emzirirken karsiniza geçip sizle konuşuyor mu ben çıldırmak uzereyim o kadar cahil bi kayinbabam varki aksam uzeri geldi biyandan bebekle uğraşıyorum bi yandan yemek yapma derdine düştüm neyse yemek yedik bu sefer cay yaptim hayir oturuyor sun bari cocugu tut bende işimi yapayım oda yok neyse bulaşiklari toplamaya mutfağa gittim geldim uyumus uyuyor suan esim gececi burda mi kalacak napacak ya bu hayir sinirden sutum cekilecek :((

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne ayıp kendi babamin yaninda bile emzirmem cocugu kayınbaba ne alaka.? Eşine söyle bence
tarafından
Hayir bide aralari yoksa ne demeye gelip o kadar duruyor ki Allah yardimcin olsun
tarafından
İnsan torununu gorecekse bile karisini alır gelir yada 1 saat oturur en fazla sonra gider bu uyuyor resmen ya
(2,866 puan) tarafından
Başka odada emzir kayinperderin yanında çocuk emzirilir mi hic
tarafından
Onun yaninda emzirdigimi kim soyledi nerde yazmisim oyle brsey mitfaktaydim diyorum oraya geldi adam
(2,866 puan) tarafından
Mutfaga gittiğini sonradan söylüyorsun çocuk emzirirken karsinaza geçip konusuyormu diyorsun başta ister istemez insan yanında emziyorsun zannediyor bastan düzgün anlat napim
-Reklam-
0 oy
(358 puan) tarafından
Yanj benimde kayinbabam gelir ama benim evim zemin kat avlumuz var kayinbabam evde kimse yoksa gelir avluda 5 dakika oturur kızımı ister dışarıda 5 dakika sever gider eşim yokken hiç geçip oturmadı 3 yıllık evliyim yanii bence sende ses falannyap uyansın çeksin gitsin 
tarafından
İşte uyansada gidecek mi o var ya gtmezse dusuncesiz pislik ya beni nasil dusundurtuyor Allah aşkına :(
(358 puan) tarafından
Açık açık da şöyle baba biz uyuyacaz sende eve geç istersen de
tarafından
İşte yapamiyorum onu yapsam bu sekilde rahat olmazdi kendimi yer bitiririm boyle ancak :(
(358 puan) tarafından
Valla canım sana bişey diyeyim yanlış anlama tanımıyorum kayinbabani ama milletin öz babası neler neler yapıyor kızlarına yanii şahsen ben asla o yüzü vermedim dediğim gibi kimse yoksa el gibi 5 dakika oturur gider ama kayinana olsa başım gözüm üstüne ha sana da demek istediğim kim olursa olsn aman yapamıyorum söyleyemiyorum ayıptır deme onlar ayıbı mi biliyor da sen bileceksn yanii ben daha sana kibarca şöyle dedim ben olsam direk gider durter baba biz yatacaz bize müsade et sende eve git dinlen derdim
tarafından
Gitti çok şükür ses yaptım uyandi gidiyorm dedi tamam dedim gitti
0 oy
tarafından
kayinvaliden var mi canim
tarafından
Konuşmuyorlar ve esim gece calisiyor o evde yokken geliyor aralari olmadığı icin
tarafından
esin evde yokkken mi geliyor ne isi varmis o yokken acaba
tarafından
tarafından
Allah Allah ne sinir bozucu durum
tarafından
Sorma ya gereksiz insan
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım bebişin bakımını onun yanında yapma. Emziriyorsan ya da alt değiştiriyorsan falan farklı odada yap. Eşinede söyle emzireh kadıh örtülü dahi olsa anne bebek arası en özel an onun olmasına hiç gerek yok. Çok istiyorsa eşin varken gelsin.
tarafından
Canim asla onun yaninda yapmam zaten adam kalkip geliyor emzirirken biseyler anlatiyor en son tavır yaptım sirtimi dondum anlasin diye oyle gitti esim varken gelmez hayatta aralari yok konuşmuyorlar
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Eşine arasın ne olursa olsun canım bu kadar strese girme orda kalsa daha da rahatsız olacaksın 
tarafından
Konusmuyolar ki arasada sadece laf soyleyecek ortada ben kötu olucam bazi seyler o kadar kolay olmuyorr ki kahretsn :(
(2,266 puan) tarafından
Ya bide konuşmuyorlar ama gelip senin yanında rahatça duruyor çok düşüncesizmis.. aramazsan eşin bu seferde niye aramadın diye kızar mi
tarafından
(2,266 puan) tarafından
Çok şükür  ben rahatladım
tarafından
İnan bende rahatladım
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Gelin emzirirken bakmasi cahillik degil sapiklik yaa kusura bakma bana ters bi durum
tarafından
(163,443 puan) tarafından
Bemce yanlizken alma eve pek normal degil
tarafından
Sık gelmez zaten böyle ayda bir flan
0 oy
tarafından
Ben kaynanam gille yasarim kayin babam emekli evde kaynanam evde olmasa asla evde durmaz cikar gider disarda durur yada odasina gider kitap okur
tarafından
Bu 2 otobus degisip buraya geliyor
0 oy
tarafından
Ne alaka ya eşin evde yokken geliyor ne saçma eşinle arası yoksa tamamen saçma zaten birde emzirirken gelmesi flan gir odana kitle kapını hatta alma eve düşüncesiz mi sapik mi nedir anlamadım uyumak ne ya torununu sev git yarım saat bı saat
tarafından
Aynen öyle ama yok bu bitek bana degil baska akrabalarına da gidiyor kocalari yokken oturuyor flan ayip degil heralde bunlarda
tarafından
Genişler baya baya
tarafından
Malesef bende bunlarin icine dustum :(
0 oy
(580 puan) tarafından
Sen emzirirken nasıl gelebilir karşına ya Allah aşkına deli mi bu adam 
tarafından
Benimda aklim almiyor esim de diyor arayip agzima geleni sayicam e insan yap da diyemiyor
(580 puan) tarafından
Böyle Bi durumda ağzına geleni saymak değilse de sert Bi dille uyarı verilmeli ayıp denen bir şey var yani insan kendi babasının yanında emziremezken sen kim oluyorsun yani dimi ama
tarafından
Aynen öyle bende soylicem artk
(580 puan) tarafından
Söyle bence de canım ya saçma sapan iş yani yaptığı
tarafından
Aynen canim benimm
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Canım eşinesoyle daha kotu oluyorsa da araları olsun ne munasebet yaa boyle davranması cok sinirlendim rica ediyorum esine söyle pislik adam insnada biraz üslup olur 
tarafından
Esime soyledim oda arayip konuşacakti ama ben daha da kotu olsunlar istemedim ama birdaha boyle birsey olursa arattiricam ne olursa olsun
0 oy
(10 puan) tarafından
Ay ne düşüncesiz insanlar var
tarafından
Ne yazıkki varrr
0 oy
tarafından
valla ayni pislikten bende de var napcan dusuncesizlik mi bilincli mi anlamadim zaten burda kaynana kayinbaba gorumce postlarinda yazilan  kötü karakterdeki eşin ailesinin harmanlamasi benim basimdakiler Allah yardimcimiz olsun senin yine esin kizmis etmis ben esime dedigimde sinirlendigini anlıyorum ama ailesine gık diemio 
tarafından
Valla bizde diyemiyoruz ki bisey aslinda bizim tavir koymamiz lazm benim babam duysa bu durumu gelir beni alir babasininda afedersin agzina eder
tarafından
benim babam da öyle yapar ama aynen suc bizde senin yine esin tavırlı benim ki agzima ettiler yine de sesini çıkarmadı üstüne beni dövdü hamileyken
tarafından
Allah sorsun hesabini inşallah canimm benim o guruyor şükür
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Gerçekten ben okurken sınır oldum 
tarafından
Sutum cekilmezse iyi
(5,437 puan) tarafından
Stres çok etkiliyor cnm ben yaşadım 1 günde sütüm gitti takmamaya çalış cnm bebegin için ve kendin için
0 oy
tarafından
Vallla 8aylik evliyim bir kere bile gelmedi kayın baba kaynanam ama hergin gelir gelmediği gün yok 8aydir hamileyim bide geliyo 
tarafından
Ya kaynana neysede kayinbaba cok sacma gerci benim kayinbabam kaynanam gibi kaynanamin agzi var dili yok
tarafından
Aynen ya çok saçma
0 oy
tarafından

Bırak kalmasını gelmesine tahammül edemem şahsen hiç de kalmazlar bende :) emzirme zamaninda gelirdi git emzir sen derdi bana çok anlayissiz bizimki de 

tarafından
Bu neyin kafaso ya hayatimda ilk defa boyle seyler görüyorum hani bizimde gelinimiz var babam abim yokken gitmez gidecek sede abimin eve gtmesini bekler öyle gider
tarafından
Canım bizim ailemiz sonucta kendi kızlarına asla öyle olmazlar bence yani ne blim eşimin ailesinin adını duyunca sinir basiyo beni :))) oglkum doğum gününe az kaldı 10 gün var gelecekler diye kasiliyorm cnku karisir onlar opmelerine tahammül edemim
tarafından
Benimde öyle ya küçük görmüyorum da köyde yetismisler hep mevsimlik isci olarak calismislar cadirlarda flan görgü flan gormemisler eve geliyor kardesleri flan gittiklerinde her yeri silesim geliyor elimde degil
tarafından
Valla aynı inan ki ben kaynanamı asla sarılıp opemem igrenrm çok sigara içer el yüz yikamaz ter akar her yerinden midem almaz oraya gidince bile evde yeriz eşimle öyle gideriz
tarafından
Ahhh ahh neydi acaba gunahimiz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 388 göst.
2 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 486 göst.
17 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ozlmugur (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde halimegokmennn (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 373 göst.
18 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,833 soru

24,103,707 cevap

332,576 kullanıcı

...