+1 oy
128 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (378 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Benm keklerim bu sene sankı kafayı yemiş. İçi pişmiyor arkadaş sankı hamur gibi kalıyor. Altı üstü nar gibi bı kesiyorum ıcı katı hamur. Hersey oda ısısında yaptım yıne oyle. Daha bugün portakallı kek yapayım dedım yıne içi fos. Neden olur. Portakalı blender dan gecırıp hamuruna ekledım nette herkes oyle yapıyor cokta guzel oluyordu. Bnmkı neden boyle oldu. Fırından desem şimdiye kadar guzeldı yoktu oyle bıseyı herseyı on numara pişirir. Kekım cop oldu yazık o kadar malzeme gitti 

4 Cevaplar

0 oy
(238 puan) tarafından
Ben kekleri her zaman 170 de pisiririm içi çok güzel de pisiyor 

Sizin makinede belki çabuk ısındığı için oluyordur 
-Reklam-
0 oy
(6,541 puan) tarafından
İyi kabarmayinca pismez ya da unu az geldiginde yani biraz fazla sivi oldugunda iyi pismez. Bi de muz harici icine meyve katinca ici hamur kaliyo. Portakal yerine ben suyunu kullaniyorum veya kabugunu rendeliyorum. Daha hos oluyo.
0 oy
(828 puan) tarafından
Valla az derecede pisiriceksn ben öyle tecrübe ettim
(378 puan) tarafından
Kız 160 ta yarim saat pıstı
(1,248 puan) tarafından
160 da yarım saat yetmez ki canım 1 saat kalması lazım fırında o kadar yavaş pişen kek
(378 puan) tarafından
Ama alti da ustude nar gibi olmuştu az daha kalsa yanacaktı
0 oy
(3,674 puan) tarafından
Fırın ısısı yüksek geliyor olabilir veya kalıptan kaynaklı yada kek hamuru fazla akışkan kalmıştır 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 83 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 489 göst.
0 oy
3 cevap 226 göst.
0 oy
9 cevap 334 göst.

Kategoriler


1,468,491 soru

24,059,150 cevap

330,051 kullanıcı

...