Ben konudan bağımsız bir şey demek istiyorum. Mevzuya gelene kadar o kadar gereksiz detay vermişsin ki, ne oldu acaba diye bekliyorum. Tesadüfen komşuyu görmeniz, çocukların susaması, komşunun eşini araması ve eşinin de arabadan su getirmesi detaylarının konuyla ne alakası var be bacım Bir paragrafı boşa yazdın bize de boşa okuttun
Salıncak 10 metre yükseldi çarpmadı yazmışsın. Sonra bebeğim yere serildi yazmışsın. Öyle karışık ki her şey, yorumlardan anladım bebeğine çarpmış.
Geçmiş olsun inşallah ciddi bir şeyi yoktur ama 24 saat takip edin kusma bulantı uyku hali var mı diye. Doktora gitse iyi olurdu.
Kaçmayı bırak onu oraya gomerdim sanirm polisi felan kesin cagirirdm araçla gittyse plakayı alırdım çok geçmiş olsun çok zor bişey bı kaç gün öncede de benm başıma geldi ama motor kazası motor 4 yaşındaki kızıma çarptı Allah'tan ayağını filan kırmadı ama sürükledi yavrumu yaşlı bı amcaydi ama çekip gtmedi yanımızda durdu kendinde ayağı kırıldı düşmenin etkisyle kızımın vücudunda morluklar var ayağında yaralar çok var Rabbim yardımcımiz olsun yaa çok çok dikkatli olmamiz lazm
1,486,251 soru
24,298,506 cevap
343,922 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın