0 oy
672 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
ogrenim kredisi alan arkadaslar e devletten baksaniza sizin de faizler silinmis mi benim sekiz binden fazla olan borç yedi bine düşmüş ben şok af geldi de haberim mi yok gundemde olduğunu biliyordum ama silindiğini bilmiodum

7 Cevaplar

0 oy
(5,908 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Benimki burstu ama simdi kredi olan arkadasima sordum baksin bakalim onada faiz gelmisti
(5,908 puan) tarafından
Simdi bakti faiz silinmis ana para tek gozukuomus canim
tarafından
baksın aynen ben cok sevindim kiz bir gireyim bakayim ne kadar oldu faiz tutari die ne göreyim bin tl düşmüş benim borç şok oldum
tarafından
superr valla ne güzel haberlere baktim bisey gorunmuyor netten de araştırdım yazmiodu boyle bir haber demek ki 14 ocakta mecliste aciklayacaklar oyle bir tarih geciyordu nette
(5,908 puan) tarafından
Aynen oyle olur bencede
-Reklam-
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Si ödemeye başlamış miydiniz eşiminkini silinmemiş de ödüyordu her ay 
tarafından
yok canim ödemeye baslamamistik ama bence odedigi faiz tutarını düşerler ana paradan
(1,938 puan) tarafından
Bilmiyorum eşimiin de kardeşimin de düşmemiş
tarafından
peki kardesin de odemeye başlamış mıydı
(1,938 puan) tarafından
Hayır ama onunda fiyatta düşme falan olmamış aynı duruyor geven yık mezın olmuştu o fiyatla aynıymış
tarafından
bence ocağın 14une kadar netlesir daha haberlere dusmemis faiz silindiği nette bu tarih dolaşıyor bakalim
0 oy
tarafından
Benimki 7.560 gorumuyor 4 yil oldu faizi silinmis
tarafından
canim kac yillik aldin sen bi de 4 yildir odemedin mi hiç haciz falan geldi mi ihtar vesaire
tarafından
Ben 2 yil aldim 2018 de odemem baslamisti 1 taksit odedim o yuzden vergi dairesine dusmedi
tarafından
anladim canim acaba benim ki düşmüş müdür 2019 da basladi geri ödeme =D ama bir taksit bile yatirmamistim
tarafından
Fazla gelmemistir
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Bende yüksek lisans kredisi almıştm süreyi uzatmıştım bikaç gündürdübe hep bu borcu konuşuyordum evde :) yine çok para ama olsun faiz ödemiyecm  faiz silinmiş ama ana para üzerine gecikme zammı gelmiş.
tarafından
benim gecikme zamlari da silinmiş canım snein ne kadar toplam borc
(1,865 puan) tarafından
On altı bin küsüratlı. 350 civarında da gecikme zammı.
tarafından
Allah'tan faizler silindi
(1,865 puan) tarafından
aylık 800 tl alıyordum. Çok şükür silinmeseydi eğer yirmi bin civarında olacaktı. Çok şükür
tarafından
cok şükür canım
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Evet benim 1milyar kadar dusmus ama anapara degil bu cok sacma
tarafından
nasil yani ana paraya dusmemis mi
(2,172 puan) tarafından
Ana para 7.5du gecen sene erteledim borcu 8.5 olmustu bu sene ertelemeyi unuttum 9.5 oldu ve odemedigim icin gecikme zammi gelmis 9olmus
tarafından
ya baya gelmis üstüne canim ben de ufaktan odemeye baslicam sonra insanin basina bela oluyor
(2,172 puan) tarafından
Calissam bende odemek istiyorum ama simdilik zor
tarafından
bebislerden dolayi calisamio da insan
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Ben geçen sene faizi ödedim sonra işten ayrıldım diye bıraktım. Şimdi baktım borcuma aynı. Ana para duruyor zaten önceden de aynıydı faizi ödedikten sonra
tarafından
odenen faizler geri verilmiyor sanirim veya ana paradan dusmemisse yine de 14 ocaga kadar bekle derim nette boyle bir tarih dolaşıyor
(3,135 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Ayyy hemen bakacagim 17 bin benim esiminde 15 bin
tarafından
insaAllah silinmistir canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 202 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 436 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sevmm (2,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 600 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Eymen Alim25 (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 624 göst.
31 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣ Gam ❣ Sat ❣ (1,634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,217 soru

24,083,261 cevap

331,317 kullanıcı

...