0 oy
2,207 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Anneme ziyarete geldim bugün 20 lira bi param vardı sakladım sabah eşim bozuk varmı falan dedi bende çıkardım verdim 10 TL zaten hep ben veriyorum kendime bişe aldığım yok ama işte ***** olduğum için merhametine yeniliyorum ne zaman param olsa yarisi onun kendime ne bişe alırım ne bi canimin çektiğini neyse arada anneme geldiğimde evde yemek olmuyor eşimin de tanıdigi dönerci var bana ordan yarım ekmek söyler ama arada her zaman değil daha sonra borcunu öder onlara ama ben hep derim parasını ben verim sen verme sakın ben sonra öderim yabancı değil onlar der bugün annemde yarım istedi bende yazdım iki tane söylermisin dedim biliyor paramda yok aradım numaralari kapalı dedi geçti annemde her zaman açık olan dükkan nasıl kapalı olur yalan attı bence eylem dedi bende dükkani aradım çocuk çıktı buyrun efendim dedi oan salakligimami üzüleyim yoksa yalan soylemesinemi kendimi dilenciden farksız hissettim demekki canım bişe çekse gidip almaya tenezzül etmez o kadar zoruma gittiki annem dedi ben alayıp geleyim yada sen sipariş et ben öderim dedi yok dedim yemicem annemede bahsetmedim dükkanin açık oldugunu yoksa eşimi rezil ederdi dünde akşam gelmiş aşkım sanayide bi arkadaş bitane kızı yaparken videoya çekmiş kızı taniyodum ben falan diyor ***** ***** sendemi izledin videoyu nerden biliyon dedim yok sonuna doğru gördüm diyor ya ne desem boş bu adama Allah bana yardım etsin de yol göstersin kurtulayım ben bi an önce sizdende dua bekliyorum seven sevmeyen sağolsun ama duanizi eksik etmeyin beni kurtarsın bu hayattan

23 Cevaplar

+2 oy
(1,379 puan) tarafından
Ben hiç birşey söylemicem eylemcim  yoksa seni de kırar sözlerim Allah doğru yolu tez zamanda gostersin ne biçim aile yaşamı ya şok ben 
tarafından
Başına gelmeyen bilmez keşke bende başkaları gibi mutlu olsam
(1,379 puan) tarafından
Canım yok sancim falan o gün sabaha kadar çektim şimdide nisana gidiyrouz aziçık oynayayim  belki gelir :)))
-Reklam-
+2 oy
(748 puan) tarafından

Rabbim bu bize eziyet eden erkekleri cehennemin en dibine soksun:angry:

tarafından
Amin inşallah :(
(748 puan) tarafından
Sana bişey ben şu hayatta bir erkek için üzülmesi gerektiğini anladım üzülme paranıda verme koy kenara sorarsa yok de
tarafından
Ben ona üzülmüyorum ya verilen değere üzülüyorum salakligima
(748 puan) tarafından
Üzülme işte boşver kendini mutlu et
+1 oy
(757 puan) tarafından
Canim keske bu sona dogru yazdigini hic yazmasaydin okurken bile cok etkilendim. Ustte yazdiklarini anlarim ama sona yazdiklarini  hicbisekilde anlayacak elle tutulur bi yani yok. Sana soylemesi buyuk cesaret izlemis olmasi buyuk cesaret etrafinda baska adamlarla her halti yiyecek kizi taniyor olmasi apayri bi konu
tarafından
Valla bende dondum kaldım ne desem boş anlamicakti sonuçta ama gözümden bi kez daha düştü demekki o taraklarda bezi var onunda zaten sürekli rüyamda aldattigini görüyorum
0 oy
(4,756 puan) tarafından

Kıyamam kuzum ya yine sen ve bu eşinin hareketleri böyle bir şey izlemiş gelmiş sana anlatmış ona mı sinirleneyim istediğin bir şey almamış seni üzmüş ona mı kızayım valla çok sinirlendim şuan gerçekten canım ya rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah kuzum :dizzy:

tarafından
+1
Bu akşam adam gibi konuscam bitsin dicem herşeyi anlaticam sustum sustum budama geldi bende insanım böyle hayatmı olur ya aldığı parayı gördüğüm yok ne zaman sorsam para yok para yok üstüne bu sıkıntılar
(4,756 puan) tarafından
O para vermiyorsa yok diyorsa sen kimden nerden bulacaksın para ne kadar saçma bir hareket ya karı koca arasında para lafı mı olur canım o kazandığı paraları senın için bebeğin için harcamoyırsa hiç çalışıp kazanmasın bence ne anlamı var ki
tarafından
Annem üç kuruş veriyor bişe gelirse başına diye kalmiyo bende evde bise olmuyor mecbur ben aliyom yada bunun olmuyor bu istiyor afedersin yırtık pijama giyiyorum ya o hallere düştüm ben kendime bişe alamiyorum geçen gün zor zar bi tayt aldım
(4,756 puan) tarafından
O çalıştığı parayı nereye veriyor peki canım çok merak ettim
tarafından
Ben bilmiym valla aklım artık almiyo
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Valla canım belli ki mutsuzsun  canin bişey istiyor almıyor yok sanayide arkadaş bi kızı yaparken wideo çekmiş madem izledin  eşine neden söyleme gereği duyuyorsun. Allah yardimcin olsun ayrılmak en mantiklisi ama ortada bi çocuk da var...
tarafından
Hamileyim şuan ben izlemedim ya eşim kendi izlemis bana anlatıyor
(1,424 puan) tarafından
Zaten esin için dedim maden izliyorsun eşine neden diyorsun diye rabbim yardimcin olsun.
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Sadece Rabbim sana Hayırlı Kapılar açsın canımm Rabbim bir an evvel o insandan seni uzak etsin 
tarafından
Amin inşallah kurtulurum
(4,875 puan) tarafından
İnşallah canım  herkesin evi huzurlu olacak die bişey yok mutlaka sıkıntılar kavgalar olur ama öyle bir video izlemesi onu da geç oturup  sana söylemesi yenilir yutulur değil
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Arkadaşının özelini gelip sana anlatması ne kadar ahlaksızca ne kadar geniş midesi varmış eşinin pes!!!
tarafından
Güvenim kalmadı hiç ne yapcagimi şaştım kaldım ben
(1,379 puan) tarafından
+1
Ya arkadaşının video çekmesini birde bunu çevredeki erkekler e İzletmesine ne diyeceksiniz peki tam bir serefsizlik ahlaksızlık ve bu adamin böyle haysiyetsiz  arkadaşları var eylem sende eşim deyip durma be bacim nasıl. Miden kaldırıyor gençliğine yazık Allah sana çıkış yolunu tez zamanda gostersin geçen. Gün annem.öyle böyle. Diyordun ama bence annen çok. Ama çok. Haklı kimse kızı öyle bir adamla olsun istemez demekki kadının var bildiği
tarafından
Valla evet hak verdim anneme artık demekki hissettiği için böyle konusuyomus konuştum az önce hala laga luga yapıyor umursamaz gibi hareketler zorla eve gelcen demesi beni biktirdi Allah sonumuzu hayır etsin ama bu gidişle sürmez bu evlilik onada söyledim az once
0 oy
(9,920 puan) tarafından

Ya eylem gecen bi sebebten atıstık kusura bakma ama harbı su an senı anlamaya basladım.Ya Allah yardımcın olsun çok zor yaşadıkların.:( Anne ile eş arasında kalmak annenın tavrı esın tavrı sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah bebeğini.

tarafından
İnşallah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Bir yabancı dahi olsa, istenmişse alınır, esinin yaptığı muameleyi kişi düşmanına yapmıyor, Rabbim sana hayırlı kapilar açsın 
tarafından
Ben can yoldaşı olsun istedim kendime o yüzden istedim ama ne bilim böyle olcak aç olcez bebek olunca
tarafından
Kimse açlıktan ölmezde, insallah bebek doğunca düzelir yoksa bu bebege bez mama başka ihtiyaçlarda gerekicek
tarafından
Bende ondan korkuyom şimdiden yok diyor o zaman napcaz eve gitmedim annemdeyim yalvardı gel diye gitmedim evdeyken yüzüme bakmıyor telefonla oynuyor en azından annemde huzurluyum
tarafından
Allah yardımcın olsun canım, akil parayla olsaydı keşke, ailesi birşey demiyor mu?
tarafından
Kavga etmeyin falan filan ne dicekler onlar istiyoki eylem sussun alttan alsın nede olsa kimsem yok ama bende ana evladıyim ben de biyere kadar çekerim
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Allah hidayet versin ne diyeyim onu izlemiş demekki iğrenç ötesi birsey
tarafından
Aranıyor demekki ne diyimki gitmedim eve annemde kalcam
0 oy
tarafından
Kusura bakma canım da seni hiç haketmiyor bu eşin çok dengesiz yaa Allah sabır versin
tarafından
Ah ah bozdum rahatimi dinlemedim anamı
tarafından
Pişman mı oldun
tarafından
Hiç olmadığım kadar pişmanım
tarafından
Canım eşinle konuşmayı denedin sen. Kesin ve net ayrılmak istediğini söyle biraz gidebileceğini görsün.
tarafından
Zaten annemdeyim eve gitmedim elbiselerimi  getirmesini istedim
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Allah sonunu hayra çıkarsın canım benim ya :(  Arada bi bebek var evet ama böyle bi adamla hayat geçmez.  Böyle bi adamdan baba da olmaz!!  Sana bakmakla yükümlü iken istediğin şeyi almamış üstelik hamilesin yani.. İzlediği şeyin hiçbir açıklaması yok üstüne bir de sana anlatmış ******** adam..  Allah ıslah etsin..
(5,935 puan) tarafından
Elinde 100 tl dahi olmasa hakim 6 yaşına kadar cocugu sorgusuz sualsiz anneye veriyor asla talep etse dahi alamaz ablam 4 ay once boşandı bebeği daha yeni digmustu 25 gunluktu hakim babaya söz hakki dahi vermedi
tarafından
Durumum pek iyi değil ondan korkuyorum
(5,935 puan) tarafından
Benim ailemde kiraci guzelim ablam a ben ve abim destek cikiyoruz annemlerin kirasi 1000 tl ellerine gecen 3000 tl zaten istersen ac sefil ol genede çocuğu vermez hakim kaldiki benim enistem mimardi 15 bin maas alirdi hakim ona dahi vermedi
tarafından
Hadi ya inşallah öyledir kuzum peki avukat baromu veriyor avukat param yok
(5,935 puan) tarafından
Özelden yazıyorum ayrıntılı olarak
0 oy
tarafından
Canim senin postlarini okuyorum ve eslerimiz o kadr bnzioki sen esini anlatiosun ya sanki benim esmi anlatmissin o derce dusun
tarafından
Kaderimiz aynı demekki kuzum
tarafından
Aynen benimde oglum 5 aylik ve bosanmak istiyorum ama yavrum icin gidemiorum elimdwn alirlar diye
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Çocuğun var mı ya da hamilelik?
tarafından
Hamileyim canım
(1,150 puan) tarafından
Bence çocuğunda geleceğini düşünerek hareket et kendine zaman tanı geleceği düşün o adamla öyle
tarafından
Gelecegimi düşünüyorum eşimle birlikte aç sefil bi hayat
(1,150 puan) tarafından
Peki onsuz bi düşün?
tarafından
Gayet rahat bi hayat en azından başıma vuran yok
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Esin cok sorumsuz canm ikiniz birbirinizden ihtiyaclarinizdan sorumlusunuz gucunuz yettigince gidermeye calisilmali ihtiyaclar.

Esinin yalan soylemesi pis pis seyler izleyip ustune birde gelip sana soylemesi ne diyim hayret ediyorum vallahi Allah yardm etsin sana canm rabbim gonlune gore versn
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Canim guzelim kusura bakma lutfen ama tam ö k ü z müs eşin biraz tavir yap ağırlığını koy yazik yani Parası olmaya bilir insan in ama sonrada verilebilirdi diyorsun.ayrıca ne demek baskasinin çektiği videoyu izlemek terbiyesizlik. Allah eşine hidayet versin doğru yolu nasip etsin inşallah 
tarafından
Onda ne zaman para olduki valla sefillere döndü hayatım bişe istemeye korkuyorum
0 oy
(295 puan) tarafından
Eylemcim para konusunda benim eşimde Aynı sorsan param yok der ama ben en azından Nereye harcagini Biliyorum arabamiza sürekli bişeyler yapar eder bozulur Hadi oraya gidiyor para. Zorda kalınca benimde annem sağolsun harcligimi verir ve eşim hiç utanmadan annemden para istetir bana. Canımın çektiği bisey olursa gecde olsa alır. Ama benimde eşim bana gelip o şekilde bi video izlediğini anlatsa kıyameti kopartirim herhalde ne ayıp bişey eşinin o çevreden uzaklaşması lazım 
tarafından
Ben para nere gidiyor onu bile bilmiyorum benzin diyor fatura diyor geçiyor valla ne diyimki Özge bişe desem kavga çıkıyor kendi utanmıyor ben desem nolcakki
(295 puan) tarafından
Allahım tez zamanda iyi kapılar açsın sana canım hakkında hayırlısı olsun
0 oy
(704 puan) tarafından
Bencede gitme annenden canım ne demek ya tövbe tövbe videodan falan bahsediyor bu ne cesaret hadsizlik resmen !!!! Hamile eşi yemek istiyor kapalı diyor yalan söylüyor Allahtan da mı korkmaz bu adam ya ? Allahım büyük konuşturma beni ama iyi sabrediyosun arkadaşlarında dedigi gibi eger gercekten kararlıysan boşan bebegini almazlar senden korkma bakmak zorunda sana ve bebegıne bosansanda nafaka alırsın bu şekilde vasıfsız bir insanı çekmezsin hiç değilse. Ya böyle eşler gördükçe çok şükür bin şükür diyorum eşime ya kurban oluyum ona ben.
tarafından
Valla eşin iyise şükret neler çekiyoruz
(704 puan) tarafından
Eşim melek gercekten burda o kadar şey okuyorum ki asıl ben kendime kızıyorum ne eşler insanlar var ben huysuzluk,gereksiz kıskanclık,inatçılık yapıp üzüyorum eşimi o beni iyi cekiyor yıllardır  demekki cok seviyor diyorm ama kendimi düzeltiyorum artık Rabbim yardımcınız olsun.
0 oy
(190 puan) tarafından

Eşiniz çok ayıp etmiş canım size karşı annenize karşı bi donerden fakirlesecek değildi ya cimri adam:angry:

tarafından
Bide diyor adamın cep numarasını aradım kapalıydı sanki dükkan numarasını bulmucak kadar aciz ben dükkanı aradım açıktı Allah kimseye muhtaç etmesin
(190 puan) tarafından
Amin amin canım
0 oy
(107 puan) tarafından
Rabbim akil fikir versin bu adama insallah allahim huylarini duzeltsin senin ve cocugun icin ben baska bisey diyemiyorum soylicek laf bulamiyorum daha dogrusu 
tarafından
Bende artık susmayi tercih ettim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 252 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde f&A (739 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 290 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 598 göst.
8 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cnsu88 (88 puan) tarafından soruldu