+1 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,109 puan) tarafından
Bebegim 3 bucuk aylik bir haftafir acayip kötu oldu asla uyumuyor gece gunduz kucaktan hic inmiyor ne kadar surer bu durum

2 Cevaplar

+1 oy
(1,492 puan) tarafından
1 hafta sürüyor. Muhtemelen 4. ay uyku gerilemesidir. Uyuması için biraz çaba göstermelisin. Eğer uykusuzluğu devam ederse bu uyku yorgunluğu kalıcı hale gelebilir. 
(1,109 puan) tarafından
Neler yapmam lazim gece 1 kadar cabaliyom 5 saat suruyor uyumasi surekli uyaniyor
(1,492 puan) tarafından
Evet çok az uyuyorlar, direniyorlar, huzursuz oluyorlar. Yani daha başıma gelmediği için ne yapilir bilemiyorum ama gündüz uykusunu alırsa gece uyanması az olur bebeklerin. Sessiz ve loş ışık bir ortamda sevdiği bir melodi varsa onunla uyutmaya çalışabilirsin. Kucakta sallayıp biraz yumuşayıncaya yatağına koyup sallayarak uyutmaya çalışabilirsiniz. Ayakta sallayabilirsin veya bebek arabasına koyup dışarı çıkarabilirsin. Benim bebeğim bebek arabasında uyuyor mesela. Bazende yüzünede gelecek şekilde üzerine bir şey örtüp kucağımda sağa sola sallayıp uyutuyorum. Tabi yerine koyunca uyanıyor o da ayri mesele  :)
Yani en güzeli insanin kendi tecrübesi sanırım.
(1,109 puan) tarafından
Evet beninkide bebek arabasinda uyuyor ama her uyku saati disari cikamamki
(1,492 puan) tarafından
Bu uyku gerilemesi döneminde çocuğun uyuması önemli. Eğer evin müsaitse bir odanın halisini topla ,bebek arabasına koy , o odada gezdir. Uyukladigi sırada besigine koyar sallar uyutursun belki.
(1,109 puan) tarafından
Tamam canim dikkat edicem uyumasi icin tesekurler
-Reklam-
+1 oy
tarafından
1-2 hafta. farklı yöntemler deneyebilirsin. karartma perde kullanabilirsin, dinlendirici uyku müzikleri açabilirsin 
(1,109 puan) tarafından
Bitek bebek arabasi ile disari cikinca uyuyor yolda baska turlu hepsini denedim
tarafından
ay ona alışırsa işin daha zor
(1,109 puan) tarafından
Evet mecbur ablalarini okuldan almaya cikiyoruz
Ama sanki aksam da bebek arabasi istiyor gibi geldi saatlerce agladi
tarafından
gündüz dışarıda öyle uyusun ondan bir şey olmaz, hatta 1 uykuyu açık havada yapsın der uzmanlar ama gece de yaparsan çok fena. halamı hatırlıyorum arabada gezdirirlerdi kuzemini, tabi benzin ucuzdu o zamanlar:))
(1,109 puan) tarafından
Yok canim gecede cikamam karanlikta insallah duzene girer

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 734 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
0 oy
3 cevap 142 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy