+1 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Meehaba arkadaşlar cumartesi beta 415 cikmisti bugün tekrar tahlil verdim 4889 çıktı normal mi sizce yoksa dış gebelik olabilir mi 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Baya yuksek ckmiş canm hayirli olsun,
(21 puan) tarafından
Teşekkürler canım arastiyorum dış gebelikte bu kadar fazla çıkar yazıyor tedirgin oldum
(1,295 puan) tarafından
Allah aşkına iyice zivanadan çıkmışlar ıkı katı artar zaten azalma olursa sıkıntı vardır ben 4 . Haftada 5 bın küsür gördüm çok takılma tadını çıkar
-Reklam-
+1 oy
tarafından
normal canım hayırlı olsun 
+1 oy
(16 puan) tarafından

Senin sorununu yanıtları benimde içimi rahatlattı canım aynı sorunu bende yaşıyorum

Ghaftaya doktora gitcem ama şu bir hafta nasıl geçti düşün düşün kafayı yedim bende 

+1 oy
(455 puan) tarafından

Bende bugün test yaptım canım reglim gecikmeli bir hafta oldu 14987 çıktı bende aynı şekilde korkutorum

(3,891 puan) tarafından

Ee çok güzel değerin yani kese görünür ultrason da

(455 puan) tarafından

Bana da çok yüksek geldi son regl tarihim 25 marttı bu ay olmadım bir hafta kadar gecikti bugün ilk kez kan verdim

(3,891 puan) tarafından

Gayet güzel bir şekilde yükselmiş canısı canını sıkacak bir durum gözükmüyor 

(455 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim canımın içi anne olmak gerçekten çok zor daha doğmadan insan stresten ölüyor 

(3,891 puan) tarafından

Doğrudur kardeşim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ 

+1 oy
(124 puan) tarafından

Dış gebelıgı betayla anlayamazsın Senın şuanda zaten kesen görünür kese yoksa anormal durum varsa doktor tüplere felan bakıyor başka yerde bebek tutunmuşsa dış gebelık olur endıselenmenız çok normal herkes farklı şeyleri söylüyor doktordan doktora bıle fark edıyor onların bıle   Dedıklerı bırbırıyle uyuşmuyor en ıyısı sakın kalmak ve stres yapmamak Allah’a sıvınmak hakkımızda hayırlısını en ıyı rabbım bılır böyle şeyleri kafaya takarsak olumsuzu düşünürsek Hıc bırsey yolunda gitmez 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 37 göst.
2 saat önce Diğer kategorisinde . Zelis . (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
2 cevap 85 göst.
+1 oy
2 cevap 79 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Zeynep.hk (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler