Senin sorununu yanıtları benimde içimi rahatlattı canım aynı sorunu bende yaşıyorum
Ghaftaya doktora gitcem ama şu bir hafta nasıl geçti düşün düşün kafayı yedim bende
Bende bugün test yaptım canım reglim gecikmeli bir hafta oldu 14987 çıktı bende aynı şekilde korkutorum
Ee çok güzel değerin yani kese görünür ultrason da
Bana da çok yüksek geldi son regl tarihim 25 marttı bu ay olmadım bir hafta kadar gecikti bugün ilk kez kan verdim
Gayet güzel bir şekilde yükselmiş canısı canını sıkacak bir durum gözükmüyor
Çok teşekkür ederim canımın içi anne olmak gerçekten çok zor daha doğmadan insan stresten ölüyor
Doğrudur kardeşim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Dış gebelıgı betayla anlayamazsın Senın şuanda zaten kesen görünür kese yoksa anormal durum varsa doktor tüplere felan bakıyor başka yerde bebek tutunmuşsa dış gebelık olur endıselenmenız çok normal herkes farklı şeyleri söylüyor doktordan doktora bıle fark edıyor onların bıle Dedıklerı bırbırıyle uyuşmuyor en ıyısı sakın kalmak ve stres yapmamak Allah’a sıvınmak hakkımızda hayırlısını en ıyı rabbım bılır böyle şeyleri kafaya takarsak olumsuzu düşünürsek Hıc bırsey yolunda gitmez
1,473,799 soru
24,129,943 cevap
333,967 kullanıcı